Hocam stokta gözüküyor bunun RAM'ini nasıl takabiliyoruz garantisi bozuluyor mu?Gayet iyi laptop. Stok kalmama ihtimali olabilir ama.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Teknik servis yerine siz kendiniz takarsanız evet.Hocam stokta gözüküyor bunun RAM'ini nasıl takabiliyoruz garantisi bozuluyor mu?
Yeni Victus serileri nasıl hocam? Aslında tam aradığım donanım Ryzen AI 7 350 ve RTX 5050 idi. 2025 model yeni seri. Acaba sensör sorunu çözülmüş müdür? HP dışında adam akıllı f/p marka yok.15 serilerinde yaşayan pek yok. Ama HP alınmaz, orada haklısınız.
- Makaleler
- 14
Ben hâlen ucuz etin yahnisi modundayım. Ben üstünde HP logosu olan hiçbir cihazı artık öneremiyorum.Yeni Victus serileri nasıl hocam? Aslında tam aradığım donanım Ryzen AI 7 350 ve RTX 5050 idi. 2025 model yeni seri. Acaba sensör sorunu çözülmüş müdür? HP dışında adam akıllı f/p marka yok.
Hocam HDMI üzerinden harici monitöre çıkış verip laptopun ekranını kapatırsak sensör sorunu çözülmüş olur mu? Ben normalde de laptopu televizyona bağlayıp o şekilde masaüstü gibi kullanıyorum.Ben hâlen ucuz etin yahnisi modundayım. Ben üstünde HP logosu olan hiçbir cihazı artık öneremiyorum.