Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkinize de çok teşekkür ediyorum video için, elinize sağlık. Bende HP kullanıcısıyım, yaklaşık 10 aydır Victus Gaming 16 "R1056-NT" kullanıyorum. Şuana kadar bir sorun yaşamadım cihazda, umarım da yaşamam ama şu olaylardan dolayı soğudum artık.

Artik bu ucube modelin onerilmemesine sevindim. Uzun zamandir bu laptopun onerildigi konulara girip oneren arkadaslara kullanmadiklari laptoplari onermemeleri gerektigini, kronik sorunlarin oyle 2 3 saatlik reviewlarda anlasilamayacagini, bu modellerin suphe uyandirici limitleri oldugunu icindeki donanimin performansini gosterremedigini 14700HX islemci barindiran modellere diger modeller gibi bakilmamasini ve kanilmamasini soyledim ama inatla onermeye devam ettiler. En sonunda bir yerlerden patlak verdi. Umarim bu modeli oneren arkadaslara guvenen magdur kardeslerimizin zararini HP bir sekilde karsilar. Yoksa "laptop onerici? Meslek mi bu? Baska vasiflarini gormedim cunku" Arkadaslarin bol bol kulaklari cinlayacak gibi.

Artik bu ucube modelin onerilmemesine sevindim. Uzun zamandir bu laptopun onerildigi konulara girip oneren arkadaslara kullanmadiklari laptoplari onermemeleri gerektigini, kronik sorunlarin oyle 2 3 saatlik reviewlarda anlasilamayacagini, bu modellerin suphe uyandirici limitleri oldugunu icindeki donanimin performansini gosterremedigini 14700HX islemci barindiran modellere diger modeller gibi bakilmamasini ve kanilmamasini soyledim ama inatla onermeye devam ettiler. En sonunda bir yerlerden patlak verdi. Umarim bu modeli oneren arkadaslara guvenen magdur kardeslerimizin zararini HP bir sekilde karsilar. Yoksa "laptop onerici? Meslek mi bu? Baska vasiflarini gormedim cunku" Arkadaslarin bol bol kulaklari cinlayacak gibi.

Haterliktan saçmalamışsın hala saçmalıyorsun 14700HX modeli gecen senenin en F/P modeliydi ve bu seride problem yok. Limitli olmasının hiçbir eksi yanı yok aynı işlemcili MSI 80watt limitli gelirken bu 130 W limitle geliyor ona bir şey demezsin ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haterliktan saçmalamışsın hala saçmalıyorsun 14700HX modeli gecen senenin en F/P modeliydi ve bu seride problem yok. Limitli olmasının hiçbir eksi yanı yok aynı işlemcili MSI 80watt limitli gelirken bu 130 W limitle geliyor ona bir şey demezsin ama.
Sen salincakta sallanirken ben laptop tamir ediyordum. Isine bak. Fiyat performansmis.
Screenshot_20250507_121441.webp

Screenshot_20250507_121643.webp

Neden beraber sakince konuşmak yerine kabalaşıp birbirinizin kalbini kırıyorsunuz? Bırakın bu konuyu HP düşünsün. Herkes her cihazda ne kusur çıkacağını da bilemez ki?

Bu memlekette insanlara yardım etmeye çalışınca başına gelen bu kardeşim, aklında bulunsun.
Ya olabilir de bu arızaları bilen veya deneyimleyen kişiler zaten böyle cihazlar önermez. Kaldı ki ben Acer Nitro 5 (Intel i7 12H) cihaz önerenleri görünce uyarmaya çalışıyorum. Yaşanan sorunları gerçekten görseler önermeyi bırakırlar. Bu arıza çıkana kadar Victus zaten sağlam modeldi. Önerenlerde de hata yok önermeyenlerde de. Burada boşuna birbirinizle tartışıyorsunuz. Boş verin siz değil konuya ilgilenmesi gereken HP düşünsün.

Kaldı ki ben Acer Nitro 5 (Intel i7 12H) cihaz önerenleri görünce uyarmaya çalışıyorum.
Yani benim yaptigimdan farkli degil, benim de laptop kullanan yuzlerce internet arkadasim var onlarin deneyimlerine guveniyorum ve buna bakarak insanlari uyarmaya calisiyorum. Bazi insanlar 33 yasinda bile bir laptop aldi diye markanin hissesini satin almis gibi reklam yapmayi karakterine yedirebiliyor ki basimiza boyle seyler geliyor. Akli basinda insanlar olsalar haklisin abi sen bizi yillar once onermistin pismaniz demeleri lazim. Adi her insan olani insan gibi degerlendirmemek lazim bu hayatta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.