Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cihazın arka kapağını açıp hall sensör fleksini sökün. Bu geçici bir çözüm olacaktır. En iyi çözüm için garantiye gönderin, en temizi iade edebiliyorsanız iade edin. @Hasan Merkit , S0 uzantılarında da bir vaka daha.

Hafta sonu olduğu için HP ile iletişime geçemiyorum, bir mail bile atamıyorsun sırf hafta sonu diye, Yarın iletişime geçmeye çalışacağım.

Arkada ağır bir oyun varsa tadından yenmez laptop işlemci yükünü oyuna verdiğinden kalan çekirdeklerle kendini uyandırasıya kadar böyle HP aldığına soğutur adamı. Bazen takıla takıla bile gelebilir üzücü bir durum.

Sorun daha da büyüdü, laptopumu hiçbir şekilde açamıyorum. Bugün laptopumu hiç kullanamadım. Desteğe de yazmaya çalıştım ancak başaramadım yarın tekrar deneyeceğim.

Son bu 2-2.5 bilgisayarı açamıyordum ve (açıksa) kapatamıyordum bile servise götürecektim ki zaman bulamıyordum (8'de açılıp 5'te kapanıyor) Dün okuldan eve döndüm ve geldiğimden beri bilgisayarım dünden beri sorunsuz çalışıyor oyun oynadım video editledim her türlü şeyi yaptım halen daha sıkıntı yaşamadım şu an laptopumdan yazıyorum.

Edit: Benimki kendi kendine düzeldi size iyi şanslar 🥀🥀

Güncelleme: Servis hall sensörünü söküp bırakmamış. (hiçbir şey belirtmedim ve sadece ekranın gidip geldiğini söyledim)
Anakart onarıldığı yazıyor Annem'e de değiştiğini söylemişler ve bakım yapılmış (fan ve soğutucu temizlenmiş ve termal macun yenilenmiş.)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.