Tam nedenini açıkladılar mı? Hayır. Yeni anakart takıyorlar. Ben HP markasını önermiyorum. Hall sensöre bile neyse diyip kullanmaya devam ettim. Bu sefer canım çok farklı yerlerden yandı.

Forumun avantajlarından biri de bu. Diğer üyelerin tavsiyelerini bekleyin.

Benim fikrim, HP markasından ve Lenovo LOQ modellerinden bir süre uzak durun.

Tam nedenini açıkladılar mı? Hayır. Yeni anakart takıyorlar. Ben HP markasını önermiyorum. Hall sensöre bile neyse deyip kullanmaya devam ettim. Bu sefer canım çok farklı yerlerden yandı.

Forumun avantajlarından biri de bu. Diğer üyelerin tavsiyelerini bekleyin.

Benim fikrim, HP markasından ve Lenovo LOQ modellerinden bir süre uzak durun.

Hocam uzun zamandır takip etmiyorum da, en son sensörün kablosunu söküp yolluyorlardı şimdi yeni anakart mı takıyorlar yoksa hala aynı yalanı mı atıyorlar?

Victus 15'i asla alma, aynı fiyata Victus 16 var zaten. Tabii sorun hala devam ediyorsa onu da al diyemem.

Hocam uzun zamandır takip etmiyorum da, en son sensörün kablosunu söküp yolluyorlardı şimdi yeni anakart mı takıyorlar yoksa hala aynı yalanı mı atıyorlar?

Victus 15'i asla alma, aynı fiyata Victus 16 var zaten. Tabii sorun hala devam ediyorsa onu da al diyemem.
HP arızayı itiraf etme niteliğinde duyuru yaptı. Anakart değişimi yapıyorlar. Ama çok az kişide de cihazı direkt değiştirmişler. @Ali Osman Uz'un dediğine göre birinde sorunlu 4060 cihazı alıp 5060 vermişler.

Tabii bu değişimi ellerinde parça kalmayınca yapıyorlarmış. Bunu belirtmekte fayda var.

HP arızayı itiraf etme niteliğinde duyuru yaptı. Anakart değişimi yapıyorlar. Ama çok az kişide de cihazı direkt değiştirmişler. @Ali Osman Uz'un dediğine göre birinde sorunlu 4060 cihazı alıp 5060 vermişler.

Tabii bu değişimi ellerinde parça kalmayınca yapıyorlarmış. Bunu belirtmekte fayda var.

Benzer fiyata öneriniz var mıdır?

Acer Nitro 16 34000 TL'ydi şimdi bu fiyata çıkınca içim el vermiyor bunu almaya. Yorumunuz nedir?

Benzer fiyata öneriniz var mıdır?

Acer Nitro 16 34000 TL'ydi şimdi bu fiyata çıkınca içim el vermiyor bunu almaya. Yorumunuz nedir?
Nitro 16 guzeldir. Istersen MSI serilerine bir goz gezdir sorunsuz gaming laptobu bir MSI serisinde gordum. xD Asus iyi fakat onda da anakart yanma sorunu olabiliyor.

2 Tane Laptop götürdüm servise bu konu hakkında, İkisinde de anakartın onarıldığı, kesin çözümü olmadığı ve tekrar edebileceği söylendi.

Merhaba güncel bilgim yok hall sensör sorunu çözüldü mü? Çözüldüyse almayı düşünüyorum. Aynı bütçede varsa başka tavsiyeniz onu da belirtir misiniz? Teşekkürler.

Bu model Victus 15 modeli. Hall sensörü sorunu Victus 16 modellerinde var. Fakat Victus 15 modellerinin de soğutması güzel değil.

Bütçe ekleyip şunu almak daha mantıklı: