Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
HP'nin uygulamasına girdiğimde sarf malzemesi satın al seçeneğine basıyorum ve beni siteye yönlendiriyor. Sitede ise yazıcının modeli çıkıyor. Tamam yazıcıyı buluyor ama ben kartuş fiyatını ve satın alma yerini bulmak istiyorum. Defalarca denedim böyle bir yer yok bastığınızda. Ama HP'nin kendi sayfasında mürekkebin adını yazarsanız çıkıyor. Yani uygulama ve site yanlış çalışıyor. Masaüstü uygulamasında ise milattan önce kurulan ve linki değiştirmemiş siteye atıyor 404 bulunamadı yazıyor.

Screenshot_2025-02-26-18-54-27-35_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

HP'nin uygulamasına girdiğimde sarf malzemesi satın al seçeneğine basıyorum ve beni siteye yönlendiriyor. Sitede ise yazıcının modeli çıkıyor. Tamam yazıcıyı buluyor ama ben kartuş fiyatını ve satın alma yerini bulmak istiyorum. Defalarca denedim böyle bir yer yok bastığınızda. Ama HP'nin kendi sayfasında mürekkebin adını yazarsanız çıkıyor. Yani uygulama ve site yanlış çalışıyor. Masaüstü uygulamasında ise milattan önce kurulan ve linki değiştirmemiş siteye atıyor 404 bulunamadı yazıyor.

Eki Görüntüle 128225
HP'nin kartuş bulucu sitesinin doğru çalışmadığı konusunda yaşadığınız sorun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Tarayıcı ve Uygulama Güncellemeleri:
- Mobil uygulama ve tarayıcınızın güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncelleme varsa, yükleyin.

2. Tarayıcı Önbelleğini Temizleme:
- Tarayıcınızın ayarlarından önbelleği temizleyin. Tarayıcı verileriyle ilgili sorunlar sayfanın düzgün yüklenmemesine neden olabilir.

3. Farklı Bir Tarayıcı Deneme:
- Sorunu yaşadığınız tarayıcı yerine başka bir tarayıcı kullanarak siteye erişmeyi deneyin (örneğin, Chrome yerine Firefox).

4. Elektronik Cihazı Yeniden Başlatma:
- Mobil cihazınızı veya bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu basit işlem bazen bağlantı ve uygulama sorunlarını çözebilir.

5. Doğrudan HP Web Sitesine Gitme:
- HP’nin resmi web sitesine doğrudan giderek yazıcınızın modelini aratmayı deneyin. Bu, sorunu geçici olarak çözebilir.

6. Müşteri Hizmetleri ile İletişim:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, HP müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Sorunun çözümü için detaylı destek alabilirsiniz.

7. Alternatif Satın Alma Yerleri Araştırma:
- Kartuşu bulmak için, diğer online alışveriş sitelerini (örneğin, Amazon, Hepsiburada gibi) ziyaret edebilir ve arama yapabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuza çözüm bulmayı deneyebilirsiniz.

HP'nin kartuş bulucu sitesinin doğru çalışmadığı konusunda yaşadığınız sorun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. tarayıcı ve uygulama güncellemeleri:
- Mobil uygulama ve tarayıcınızın güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncelleme varsa, yükleyin.

2. tarayıcı önbelleğini temizleme:
- Tarayıcınızın ayarlarından önbelleği temizleyin. Tarayıcı verileriyle ilgili sorunlar sayfanın düzgün yüklenmemesine neden olabilir?

3. farklı bir tarayıcı deneme:
- Sorunu yaşadığınız tarayıcı yerine başka bir tarayıcı kullanarak siteye erişmeyi deneyin (örneğin, Chrome yerine Firefox).

4. elektronik cihazı yeniden başlatma:
- Mobil cihazınızı veya bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu basit işlem bazen bağlantı ve uygulama sorunlarını çözebilir.

5. doğrudan HP web sitesine gitme:
- HP'nin resmi web sitesine doğrudan giderek yazıcınızın modelini aratmayı deneyin. Bu, sorunu geçici olarak çözebilir.

6. müşteri hizmetleri ile iletişim:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, HP müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Sorunun çözümü için detaylı destek alabilirsiniz.

7. alternatif satın alma yerleri araştırma:
- Kartuşu bulmak için, diğer online alışveriş sitelerini (örneğin, Amazon, Hepsiburada gibi) ziyaret edebilir ve arama yapabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuza çözüm bulmayı deneyebilirsiniz.

7 işe yaradı diğerleri boş.