Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, normalde muazzam olacak fotoğrafları rezalet hale getiren bir yazılım ile karşı karşıyayım.

Anlatmaya çalıştığım şu:

Fotoğrafı çekmeden önce ekranda gözüken
Screenshot_20240218_161605_com.huawei.camera.webp

Çektikten sonra
IMG_20240218_161602.webp

Üstteki biraz bulanık çıkmış ss almaya çalışırken telefon sallanıyor bir türlü sabit tutamadım ama olayı anladınız siz.

Çözüm
AI özelliğini kapatıp dene. Makine pozlama yapıyor. Olmazsa PRO modda çek. Işık yetersiz olduğundan yapıyor bunu.
Daha karanlik bir ortam ve daha belirgin isikli yerler isterseniz HDR modunda da cekebilirsiniz. Bu tur karanlik yerlerde PC kasasi cekimlerinde AI acikken genelde Gece olarak algiliyordu bende, o yuzden cok keskin ve pastel boya gibi fotograflar elde ediyordum, ileride size yardimci olur belki diye belirtmek istedim.

Daha karanlik bir ortam ve daha belirgin isikli yerler isterseniz HDR modunda da cekebilirsiniz. Bu tur karanlik yerlerde PC kasasi cekimlerinde AI acikken genelde Gece olarak algiliyordu bende, o yuzden cok keskin ve pastel boya gibi fotograflar elde ediyordum, ileride size yardimci olur belki diye belirtmek istedim.
HDR modu nasıl açılıyor?

Konudan bağımsız o ekran kartı çok güzeldir bu arada. Akıllı tercih.

Tam tersi rezalet. 2700 TL gibi bir fiyata aldım çok uygun diye, çökmediği oyun yok. RDR 2 ve Cyberpunk 2077 aldım çökmesinden oynayamıyorum. Konu açtım bir sürü her şeyi denedim asla çözemedim. Para ayırdığım an değiştireceğim.

Kamera uygulamasindayken alttan "Daha Fazla" kismina gelin (Video modunun saginda), orada HDR adinda ayri bir ayar mevcut olmasi gerek.

Teşekkürler.

Screenshot_20240218_170108_com.huawei.camera.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam tersi rezalet. 2700 TL gibi bir fiyata aldım çok uygun diye, çökmediği oyun yok. RDR 2 ve Cyberpunk 2077 aldım çökmesinden oynayamıyorum. Konu açtım bir sürü her şeyi denedim asla çözemedim. Para ayırdığım an değiştireceğim.
Valla hocam şaşırdım o kartı çok uzun süre kullanan insanları tanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.