1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, Call of Duty Warzone mobile indirdim APKpure üzerinden, oyunu indirince normalde Android APK indirme aleti açılırdı, son güncellemeden sonra Huawei Appgallery APK uygulaması açılmaya başladı, ekranda sadece "Yükleme paketi çıkartılıyor" yazıyor ve bilinmiyor olarak gözüküyor oyun.

Ne yapmam gerek? Android'in kendi APK yükleyicisine dönemez miyim?

Screenshot_20240307_233355_com.huawei.android.hwouc.webp

Son düzenleme:
Merhabalar, Call of Duty Warzone mobile indirdim APKpure üzerinden, oyunu indirince normalde Android APK indirme aleti açılırdı, son güncellemeden sonra Huawei Appgallery APK uygulaması açılmaya başladı, ekranda sadece "Yükleme paketi çıkartılıyor" yazıyor ve bilinmiyor olarak gözüküyor oyun.

Ne yapmam gerek? Android'in kendi APK yükleyicisine dönemez miyim?

Eki Görüntüle 25160

:)

Huawei Mate 10 Lite için de geçerli mi?
Bu ambargo normalde Mate 30, P40 dahil sonraki modeller için geçerli ama en son Mate 20 Pro'ya bir güncelleme geldi 139 MB'lik 2 hafta falan oldu artık APK'lar Appgallery üzerinden iniyor sürekli.

Mate 20 Pro ve öncesi için ambargo geçerli değil normalde. Harmony OS 4 ile android'den tamamen uzaklaşacağı söylendi. Mate 20 ve P30 serisi bu güncellemeyi alacak (Huawei'nin sözü) ama Mate 10 Lite almayacak. Belki de 2 hafta önce gelen güncelleme oydu ama telefonda gram değişiklik olmadı. Sizin telefon almıyor.

Bu ambargo normalde Mate 30, P40 dahil sonraki modeller için geçerli ama en son Mate 20 Pro'ya bir güncelleme geldi 139 MB'lik 2 hafta falan oldu artık APK'lar App Gallery üzerinden iniyor sürekli.

Mate 20 Pro ve öncesi için ambargo geçerli değil normalde. HarmonyOS 4 ile Android'den tamamen uzaklaşacağı söylendi. Mate 20 ve P30 serisi bu güncellemeyi alacak (Huawei'nin sözü) ama Mate 10 Lite almayacak. Belki de 2 hafta önce gelen güncelleme oydu ama telefonda gram değişiklik olmadı. Sizin telefon almıyor.

"HarmonyOS 4 ile Android'den tamamen uzaklaşacağı söylendi." diyorsunuz nasıl Mate 10 Lite almıyor? Android'ten uzaklaşacaksa bu cihazlar almalı. Bir liste paylaşmıştım alacağı yazıyordu buradan bakabilirsiniz.

"HarmonyOS 4 ile Android'den tamamen uzaklaşacağı söylendi." diyorsunuz nasıl Mate 10 Lite almıyor? Android'ten uzaklaşacaksa bu cihazlar almalı. Bir liste paylaşmıştım alacağı yazıyordu buradan bakabilirsiniz.

P10 serisi nasıl alıyor ya? Mate 20 serisini falan duydum ama Mate 10'muş P10'muş hiç duymadım garipmiş. Mate 10 da Harmony OS 4 alıyorsa aynısı geçerli o zaman.

P10 serisi nasıl alıyor ya? Mate 20 serisini falan duydum ama Mate 10'muş P10'muş hiç duymadım garipmiş. Mate 10 da Harmony OS 4 alıyorsa aynısı geçerli o zaman.
Ayrıca yenisafak.com'dan atmışsınız kaynağı daha önce hiç duymadım orayı.

@683

Mate 10 ve P10 serisini ben göremiyorum.

P10 serisi nasıl alıyor ya? Mate 20 serisini falan duydum ama Mate 10'muş P10'muş hiç duymadım garipmiş. Mate 10 da HarmonyOS 4 alıyorsa aynısı geçerli o zaman.

Huawei Mate 10 Lite 2017'de çıkmış bir cihaz Huawei'ye de ambargo 2019'da uygulandı. O yüzden HarmonyOS 4 alması mümkün olabilir. Huawei'nin yeni işletim sistemi tuttuğu için ve eski cihazları da halen kullananlar varsa HarmonyOS'u deneyimlemeleri ve kullanıcı sayısının artması için gelebilir.

Mate 10 Lite en son Huawei Asistant, AI Voice ve Celia Klavye uygulamalarının eklendiği güncellemeyi 2021 yılında aldı ve daha sonra bildiğim kadarıyla hiç güncelleme gelmedi. Huawei zaten Mate 10 serisine (Lite dışında) en son çıkan EMUI 13 güncellemesini bile verdi diye biliyorum yanılmıyorsam.

Böyle bir durumda eski cihazlarda EMUI 14 adıyla değil de HarmonyOS 4 adıyla sunulur diye düşünüyorum. Zaten 2021'den beri HarmonyOS diğer ülkelerde var ve kullanıcı sayısı da yüksek. Türkiye'ye artık gelme zamanı geldi Huawei söylediği gibi Android'ten komple kurtulmak istiyorsa.

Listelerde yazdığı gibi Mate 20 serisi ve P30 serisi alacaksa Lite olanları da alması lazım böyle bir saçmalık olamaz. Dediğim gibi ambargo 2019'da uygulandı Mate 20 serisi de 2018'de çıktı, Mate 10 serisi de 2017'de çıktı iki serinin de (Lite dışında) EMUI 13'e kadar aldığını varsayarsak HarmonyOS almaması için bir neden olamaz. Güncelleme destekleri ambargodan sonra da halen devam ediyor.

Son düzenleme: