1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, Call of Duty Warzone mobile indirdim APKpure üzerinden, oyunu indirince normalde Android APK indirme aleti açılırdı, son güncellemeden sonra Huawei Appgallery APK uygulaması açılmaya başladı, ekranda sadece "Yükleme paketi çıkartılıyor" yazıyor ve bilinmiyor olarak gözüküyor oyun.

Ne yapmam gerek? Android'in kendi APK yükleyicisine dönemez miyim?

Screenshot_20240307_233355_com.huawei.android.hwouc.webp

Son düzenleme:
Huawei Mate 10 Lite 2017'de çıkmış bir cihaz Huawei'ye de ambargo 2019'da uygulandı. O yüzden HarmonyOS 4 alması mümkün olabilir. Huawei'nin yeni işletim sistemi tuttuğu için ve eski cihazları da halen kullananlar varsa HarmonyOS'u deneyimlemeleri ve kullanıcı sayısının artması için gelebilir.

Mate 10 Lite en son Huawei Asistant, AI Voice ve Celia Klavye uygulamalarının eklendiği güncellemeyi 2021 yılında aldı ve daha sonra bildiğim kadarıyla hiç güncelleme gelmedi. Huawei zaten Mate 10 serisine (Lite dışında) en son çıkan EMUI 13 güncellemesini bile verdi diye biliyorum yanılmıyorsam.

Böyle bir durumda eski cihazlarda EMUI 14 adıyla değil de HarmonyOS 4 adıyla sunulur diye düşünüyorum. Zaten 2021'den beri HarmonyOS diğer ülkelerde var ve kullanıcı sayısı da yüksek. Türkiye'ye artık gelme zamanı geldi Huawei söylediği gibi Android'ten komple kurtulmak istiyorsa.

Listelerde yazdığı gibi Mate 20 serisi ve P30 serisi alacaksa Lite olanları da alması lazım böyle bir saçmalık olamaz. Dediğim gibi ambargo 2019'da uygulandı Mate 20 serisi de 2018'de çıktı, Mate 10 serisi de 2017'de çıktı iki serinin de (Lite dışında) EMUI 13'e kadar aldığını varsayarsak HarmonyOS almaması için bir neden olamaz. Güncelleme destekleri ambargodan sonra da halen devam ediyor.
EMUI 13 gelmedi benim cihaz hala 12.0.0

Huawei'nin 20 serisine getireceği hakkında sözü vardı ama 10'a gelmesi zor söyleyeyim.

Huawei ona bakarsanız Mate 10 Lite EMUI 9 alacak dedi ama almadı. :(
Onu bile almadıysa gerçekten zor Harmony OS 4 gelmesi 😃 her ne kadar google'dan kurtulmak isteseler bile bunu daha yeni telefonlar için planlıyor olabilirler. Dediğiniz mantıkta olsaydı ambargo Huawei'nin önceki telefonlarına da uygulanırdı ilk başta. Mate 30 duyurulduktan sonra ambargo başladı zaten. Mate 30 çıktığında Google servisleri kullanılmıyordu.

Onu bile almadıysa gerçekten zor HarmonyOS 4 gelmesi 😃 her ne kadar Google'dan kurtulmak isteseler bile bunu daha yeni telefonlar için planlıyor olabilirler. Dediğiniz mantıkta olsaydı ambargo Huawei'nin önceki telefonlarına da uygulanırdı ilk başta. Mate 30 duyurulduktan sonra ambargo başladı zaten. Mate 30 çıktığında Google servisleri kullanılmıyordu.

O zaman Mate 20 serisi de ambargo olmadan önce çıktı HarmonyOS 4 alacaksa Mate 10 Lite da ambagodan önce çıktı ona da verebilirler. Mate 20 Lite cihazı EMUI 8'den EMUI 12'ye kadar alıyor koskoca Mate 10 Lite sadece EMUI 8 alıyor tuhaf.

O zaman Mate 20 serisi de ambargo olmadan önce çıktı HarmonyOS 4 alacaksa Mate 10 Lite da ambagodan önce çıktı ona da verebilirler. Mate 20 Lite cihazı EMUI 8'den EMUI 12'ye kadar alıyor koskoca Mate 10 Lite sadece EMUI 8 alıyor tuhaf.
Demeye çalıştığım o değil sadece Mate 30'da geldi ambargo Mate 20 çok iyi bir telefondu dönemi için çok da tutmuştu o yüzden mate 20 kullanıcıların yüz üstü bırakamazdı Huawei. Mate 10 Lite çok çok eski bir telefon. Mate 20 Lite bile günümüz için artık çok giriş seviyesi kalıyor Mate 10 Lite donanım açısından yetersiz görülmüş demekki vermemişler ki iyi yapmışlar. Büyük ihtimalle WhatsApp açarken bile zorlanırdı telefon EMUI 12 bile alsa. Mate 20 Pro donanımı HarmonyOS 4'e uygun olabilir ama Mate 10 Lite dediğiniz telefon cidden çok eski. "Lite" sürümleri uygun fiyat odaklı çıkarılmış modeller zaten.

@683

Bu telefonun HarmonyOS 4 alması imkansız.

Son düzenleme: