Emir Tahiroğlu

Çalışkan
Yer
Balıkesir/Bandırma
Huawei mediapad T3 7 BG2-W09 modele sahip cihaza team Win kurmak ve Teamwin ile LineageOS 14.1 kurmak istiyorum. En son root ve bataryayı geliştiren yazlım atmak istiyorum ancak uygun dosyaları bulamıyorum ve Bootloader kilitli ve açamıyorum. Eğer sizde bu modele uygun gerekli dosyalar (team Win, LineageOS 14.1 ve root dosyaları) varsa link verebilir misiniz? Bootloader içinde tavsiyeniz var mı?

MTKClient kurun. mtkclient/README-WINDOWS.md at main · bkerler/mtkclient

Sonrasında MTK da seccfg unlock komutunu çalıştırın.
Fastboot'a girin ve Fastboot getvar all yazın.
Eğer çalışırsa unlocked: Yes yazmalı.
Unlocked: No yazıyorsa veya hata alıyorsanız bana söyleyin, çünkü işimiz uğraştırıcı olacak.

Yalnız şöyle bir sorun var, bende PC yok. Android tabletimde "bugjeager" diye bir programla yapacağım, iyi bir program olduğu için onunla devam edeceğim. Bu linkte Android platfrom üzerinden olur mu?

Yalnız şöyle bir sorun var, bende PC yok. Android tabletimde "bugjeager" diye bir programla yapacağım, iyi bir program olduğu için onunla devam edeceğim. Bu linkte Android platfrom üzerinden olur mu?
Telefonunuzda root yok ise yapamazsınız, mümkün değil.

He ne yaparsınız? Stock Android'i ADB ile temizlersiniz, ben Y6 2019'da gözle görülür bir fark elde ettim.

O zaman Bugjaeger ile tableti diğer cihazınıza bağlayacaksınız ve debloat yapacaksınız. Huawei'lerde unlock işi çok zora bindi, bilgisayar olmadan imkansız.
Fastboot'ta PHONE LOCKED ve FRP LOCK yeşil ancak bootloader kapalı, debloat yapınca işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fastboot'ta PHONE LOCKED ve FRP LOCK yeşil ancak bootloader kapalı, debloat yapınca işe yarar mı?
Bugjaeger'da fastboot modu vardı sanırsam. Fastboot oem unlock komutunu deneyin diğer cihazınızda.

Muhtemelen çalışmayacağı için sizi debloat yapmaya yönlendiriyorum. Android sürümünüz yükselmez ama tablet (eğer Huawei'nin gereksiz bileşeni çok ise ve siz bunları kaldırırsanız) daha akıcı çalışır.