Emir Tahiroğlu

Çalışkan
Yer
Balıkesir/Bandırma
Huawei mediapad T3 7 BG2-W09 modele sahip cihaza team Win kurmak ve Teamwin ile LineageOS 14.1 kurmak istiyorum. En son root ve bataryayı geliştiren yazlım atmak istiyorum ancak uygun dosyaları bulamıyorum ve Bootloader kilitli ve açamıyorum. Eğer sizde bu modele uygun gerekli dosyalar (team Win, LineageOS 14.1 ve root dosyaları) varsa link verebilir misiniz? Bootloader içinde tavsiyeniz var mı?

Huawei olduğu için normal. Bilgisayar olmadan LineageOS kuramayacaksınız gibi duruyor, ki kuramazsınız da. Bu tablete LineageOS yapılmamış.

Yapabileceğiniz bir şey kalmıyor bu noktada.
Belki Huawei eRecovery den yükleyebilirim ama bootloader kapalı. Bu Huawei cihazlar hep kötü.

Belki Huawei eRecovery den yükleyebilirim ama bootloader kapalı. Bu Huawei cihazlar hep kötü
Yükleyemezsiniz maalesef.
Bende de KOB2-W09 vardı (Huawei MatePad T8), içini açıp bir güvenlik açığından yararlanarak bootloader kilidini açmıştım, sonra tersine mühendislikle cihaza modifiyeli bir bootloader yapıldı onu yükledim. Öyle bir LineageOS kurmuştum.
Siz ilk ikisini yaparsınız ama LineageOS adımını yapamazsınız, Android 8 veya sonrası ile fabrikadan çıkmamış cihaz.

Yükleyemezsiniz maalesef.
Bende de KOB2-W09 vardı (Huawei MatePad t8), içini açıp bir güvenlik açığından yararlanarak Bootloader kilidini açmıştım, sonra tersine mühendislikle cihaza modifiyeli bir Bootloader yapıldı onu yükledim. Öyle bir LineageOS kurmuştum.
Siz ilk ikisini yaparsınız ama LineageOS adımını yapamazsınız, Android 8 veya sonrası ile fabrikadan çıkmamış cihaz.

Daha düşüğü olmaz mı? Yani Custom ROM işinden vazgeçtim artık kestim ümidi ama, hani mesela en kötüsü HarmonyOS'ya da başka bir sistem olmaz mı? Ya da sistemi hızlandıran bir şey?

Daha düşüğü olmaz mı? Yani Custom ROM işinden vazgeçtim artık kestim ümidi ama, hani mesela en kötüsü HarmonyOS'ya da başka bir sistem olmaz mı? Ya da sistemi hızlandıran bir şey?

Farklı bir Android kurmanız imkansız.
EMUI'dan gereksiz şeyleri sileceksiniz ADB ile.
Onun için de Türkçe rehber olmadığı için paylaşamam, internette İngilizce rehber arayıp uygulamanız gerekiyor.

Farklı bir Android kurmanız imkansız.
EMUI'dan gereksiz şeyleri sileceksiniz ADB ile.
Onun için de Türkçe rehber olmadığı için paylaşamam, internette İngilizce rehber arayıp uygulamanız gerekiyor.
Yani kısa günün karı ben buna hiçbir şey yapamam mı?