Elimde Cloud 3 Wireless kulaklık var. Üründe ya sürücü kaynaklı ya da sinyal algılamasıyla ilgili bir sorun var; dip ses gibi değil, doğrudan cızırtı yapıyor. Firmaya hiçbir yerden ulaşamıyorum. Instagram'dan yazdım, 2 gündür yanıt yok; e-postaya cevap gelmedi. Web sitelerinden destek almak istedim ama sadece bot sistemine yönlendiriyor, canlı desteğe bağlanamıyorum.
Ne yapacağımı şaşırdım, dumanla mı haberleşeceğim? Türkiye'de ürüne kimin baktığı da belli değil. HP, "Cloud 3'ler bize bağlı değil" diyor; Teknosa ise "HP'ye ulaşın" diyor. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
HP nasıl Cloud 3'ler bize bağlı değil diyor? HyperX'i kendileri 2021 senesinde satın aldı ve bu kulaklık da HyperX. Cloud 3 çıkalı iki sene oldu maksimum ha isterse 2020'de üretilmiş olsun. Kime bağlı olacakmış? Teknosa gibi teknoloji marketleri ürünü sizden alıp adınıza teknik desteğe de kargolaması gerek. Her kullanıcı teknik servisle iletişime geçip bizzat kendisi yollamak zorunda değil. Bunu satın aldığın teknoloji marketin çözüyor olması gerek keza Vatan öyle yapıyor. Teknosa'nın yaptığı yanlış. Ayrıca aldığınız kulaklığın kutusunda garanti ile ilgili firma ismi de yazar. Hiçbir bilgi yok mu?
HP nasıl Cloud 3'ler bize bağlı değil diyor? HyperX'i kendileri 2021 senesinde satın aldı ve bu kulaklık da HyperX. Cloud 3 çıkalı iki sene oldu maksimum ha isterse 2020'de üretilmiş olsun. Kime bağlı olacakmış? Teknosa gibi teknoloji marketleri ürünü sizden alıp adınıza teknik desteğe de kargolaması gerek. Her kullanıcı teknik servisle iletişime geçip bizzat kendisi yollamak zorunda değil. Bunu satın aldığın teknoloji marketin çözüyor olması gerek keza Vatan öyle yapıyor. Teknosa'nın yaptığı yanlış. Ayrıca aldığınız kulaklığın kutusunda garanti ile ilgili firma ismi de yazar. Hiçbir bilgi yok mu?
HP nasıl Cloud 3'ler bize bağlı değil diyor? HyperX'i kendileri 2021 senesinde satın aldı ve bu kulaklık da HyperX. Cloud 3 çıkalı iki sene oldu maksimum ha isterse 2020'de üretilmiş olsun. Kime bağlı olacakmış? Teknosa gibi teknoloji marketleri ürünü sizden alıp adınıza teknik desteğe de kargolaması gerek. Her kullanıcı teknik servisle iletişime geçip bizzat kendisi yollamak zorunda değil. Bunu satın aldığın teknoloji marketin çözüyor olması gerek keza vatan öyle yapıyor. Teknosa'nın yaptığı yanlış. Ayrıca aldığınız kulaklığın kutusunda garanti ile ilgili firma ismi de yazar. Hiçbir bilgi yok mu?