Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Denetim masası/Donanım ve Ses/Ses/cihazınızın üzerine çift tıklayın sonra açılan pencerede sağ tarafta yer alan "Gelişmiş" seçeneğine tıklayın, bu bölümden 24 bit, 48000 Hz değerini bir alt değere düşürüp, önce "uygula" sonra "tamam" deyin ve öyle deneyin. Bunun işe yaraması gerekiyor.
Aklıma başka hiçbir çözüm gelmiyor
Ses sürücülerini, Chipset'i, GPU sürücülerini güncelleyin, tabii ki yapmışsınızdır ama yine de söylemek istedim.
Aklıma başka hiçbir çözüm gelmiyor
Hocam çözüm yöntemlerim tükendi. Bundan sonra kendi yazılımını kurup oradan çalıştırmayı deneyin. Eğer çalışmazsa ürününüzde arıza olabilir. Çünkü gelip gitmesi pek akla yatkın değil.
HyperX NGENUITY Yazılımı
Uyumlu HyperX ürünlerinizi HyperX NGENUITY yazılımıyla kişiselleştirin. Tuş atamaları yapın, makroları programlayın ve kaydedin, ışıklandırmayı özelleştirin; HyperX NGENUITY size istediğiniz kadar kontrol sağlar.
Bence izleyeceğiniz en doğru yol olur.@11544, tamam hocam sağ olun yazılımı indirip deneyeceğim olmazsa başka bir PC'de deneyeceğim olmazsa garantiye vereceğim.
Merhaba,
Hocam, kulaklığınızın ses kontrol modülüdündeki "mikrofon arttırma ve mikrofon açma kapatma düğmelerine" bakın (bazen gözden kaçabiliyor). Eğer bunlar değilse "denetim masası/donanım ve ses/ses/cihazının üzerine çift tıklayın ve sonra açılan panelde "gelişmiş" seçeneğine tıklayın sonra "24 bit 48000 Hz'yi 44100 Hz düşürüp deneyin" benim ASUS ROG Delta Type-C kulaklıkta da böyle bir sorun olmuştu (hem birkaç kez) bu şekilde yapınca düzelmişti. Uzamsal seslerde açıksa, bunu da kapatıp deneyebilirsiniz.
Portunu değiştirip deneyin ya da kulaklığı ses kontrolcüsünden çıkarıp jak ile bilgisayara da bağlayıp bir deneyin.
Belki bu çözüm işinize yarayabilir.
Hocam, kulaklığınızın ses kontrol modülüdündeki "mikrofon arttırma ve mikrofon açma kapatma düğmelerine" bakın (bazen gözden kaçabiliyor). Eğer bunlar değilse "denetim masası/donanım ve ses/ses/cihazının üzerine çift tıklayın ve sonra açılan panelde "gelişmiş" seçeneğine tıklayın sonra "24 bit 48000 Hz'yi 44100 Hz düşürüp deneyin" benim ASUS ROG Delta Type-C kulaklıkta da böyle bir sorun olmuştu (hem birkaç kez) bu şekilde yapınca düzelmişti. Uzamsal seslerde açıksa, bunu da kapatıp deneyebilirsiniz.
Portunu değiştirip deneyin ya da kulaklığı ses kontrolcüsünden çıkarıp jak ile bilgisayara da bağlayıp bir deneyin.
Belki bu çözüm işinize yarayabilir.
@Helixo
Belki bu bağlantıda yer alan çözümler işinizi çözebilir ama emin değilim.
Windows 11 de (Windows 10 ya da Windows 11 hangisini kullandığınızı bilmiyorum) sağ altta yer alan "ses çıkışı" bölümünden ses çıkışlarını değiştirerek denemenizi tavsiye ederim. Bir ara Discord üzerinde yaşadığım ses sorunu "ses çıkış" aygıtlarını tek tek değiştirip, deneyerek çözmüştüm.
Belki bu bağlantıda yer alan çözümler işinizi çözebilir ama emin değilim.
Windows 11 de (Windows 10 ya da Windows 11 hangisini kullandığınızı bilmiyorum) sağ altta yer alan "ses çıkışı" bölümünden ses çıkışlarını değiştirerek denemenizi tavsiye ederim. Bir ara Discord üzerinde yaşadığım ses sorunu "ses çıkış" aygıtlarını tek tek değiştirip, deneyerek çözmüştüm.
Helixo
Uzman
Son yazdığım çözümü bir deneyin ya da iki bilgisayar arasında yer alan ses ayarı farklarını kontrol ederek deneyebilirsiniz.
Evet, başka bir bilgisayarda çalışması bir sorun olmadığını gösterir, bu yolla ses ayarlarında bir sorun olduğunu görebiliyoruz.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347