Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Denetim masası/Donanım ve Ses/Ses/cihazınızın üzerine çift tıklayın sonra açılan pencerede sağ tarafta yer alan "Gelişmiş" seçeneğine tıklayın, bu bölümden 24 bit, 48000 Hz değerini bir alt değere düşürüp, önce "uygula" sonra "tamam" deyin ve öyle deneyin. Bunun işe yaraması gerekiyor.
Aklıma başka hiçbir çözüm gelmiyor
Ses sürücülerini, Chipset'i, GPU sürücülerini güncelleyin, tabii ki yapmışsınızdır ama yine de söylemek istedim.
Aklıma başka hiçbir çözüm gelmiyor
- Makaleler
- 4
Bilemedim maalesef. Çözüm olur demiştim de olmadı demek ki.
ilkeryuksel
Uzman
Windows ayarlarından Gizlilik ve Güvenlik ayarına girip mikrofon ayarlarında Uygulama izinlerinizde erişime açıkmı değil mi kontrol eder misin? Kapalı olan uygulamalarını açık konuma getirirsen düzeltecektir.
Helixo
Uzman
@ilkeryuksel, hepsi açık hocam.
@Cruslan, hocam kulaklık zaten güncelmiş yardımcı olur musunuz?
@Cruslan, hocam bende güncelleme kısmında sadece bir yer gözüküyor ama başka insanlarda 2 tane var bu neden olabilir?
@Cruslan, hocam kulaklık zaten güncelmiş yardımcı olur musunuz?
@Cruslan, hocam bende güncelleme kısmında sadece bir yer gözüküyor ama başka insanlarda 2 tane var bu neden olabilir?
Son düzenleme:
Mikrofon özellikleri altından kısılmadığından emin ol. Bir de Skype ve WhatsApp’ta ses kısıkken mikrofon ışığı kırmızı yanıyor mu?
Bir de çalışıyor derken nasıl çalışıyor? Konuştuğun zaman oradaki seviyeler oynuyor mu?
Bir de çalışıyor derken nasıl çalışıyor? Konuştuğun zaman oradaki seviyeler oynuyor mu?
Helixo
Uzman
@Recep Baltaş, hocam ayarlarda oynuyor ses seviyesi. WhatsApp ve Skype'ta kırmızı ışık yanıyor.
O zaman WhatsApp ve Skype‘ın kendine özgü mikrofon ayarları olabilir. Bu iki yazılımda da varsayılan olarak hangi mikrofon seçili bir kontrol eder misin?
Helixo
Uzman
@Recep Baltaş, hocam sadece WhatsApp ve Skype değil bütün uygulamalarda çalışmıyor. Sadece WhatsApp ve Skype'da mikrofonda kırmızı ışık yanıyor diğer uygulamalarda yanmıyor.
Windows sürümü nedir? Ve varsayılan mikrofon nedir? Ayrıca mikrofon ayarları kısmından bir ekran görüntüsü atar mısın?
Ayarlar ve denetim masasında konuştuğunda o seviyeyi oynatanın Kingston‘ın mikrofonu olduğuna da emin misin?
Ayarlar ve denetim masasında konuştuğunda o seviyeyi oynatanın Kingston‘ın mikrofonu olduğuna da emin misin?
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-