DarthGorsoy
Bilgin
Selam millet. Geçen sene şubat ila mart gibi Cloud 3 almıştım, yaklaşık 1 senedir kullanıyorum lakin aklima takılan durumlar var. Sanki kulaklığın ses arttırma ve kısma tekerini kullandıkça ses seviyesi bozuldu. Kulaklıkta yönlü ses mükemmel çalışıyor (DTS ile kullanıyorum) ve bu sesi deneyimlerken ses tekerini sona getirince sağdan gelen sesin hafif azaldığını hissediyorum. Örneğin sol %100 iken sağ %95 gibi hissediliyor. Her zaman olmuyor bu durum. Bazen ses tekerini en üste degil de hafif aşağı kısıyorum. Ayrıca tekeri sonlara doğru elledikçe hafif cızırtı da oluyor.
Garantiye göndersem bunu çözebilirler mi, emin değilim. Demek istediğim sorunu çözüp bana gondermeleri degil, boyle bir sorunu dogrulayabilirler mi acaba?
Cloud 3 kullanıcıları benimle, ses sorunlarıyla ilgili deneyimlerini paylaşırsa cok sevinirim. Kulaklığımı seviyorum, War Thunder'da wallhack gibi adamları duvar arkasından milim milim dinliyorum. Baska bir seye geçmek gibi fikrim yok.
Garantiye göndersem bunu çözebilirler mi, emin değilim. Demek istediğim sorunu çözüp bana gondermeleri degil, boyle bir sorunu dogrulayabilirler mi acaba?
Cloud 3 kullanıcıları benimle, ses sorunlarıyla ilgili deneyimlerini paylaşırsa cok sevinirim. Kulaklığımı seviyorum, War Thunder'da wallhack gibi adamları duvar arkasından milim milim dinliyorum. Baska bir seye geçmek gibi fikrim yok.