xr3less
Uzman
Arch'a Hyprland kurdum ve bu linkteki confiği indirmek istiyorum, ancak bir türlü indiremedim. Bahsettiği komutu girdiğimde de kurulmuyor.
bind = SUPER, 1...
Zaten Config'e yazmış Artık beklenildiği gibi çalışmayabilir diye.Arch'a Hyprland kurdum ve bu linkteki confiği indirmek istiyorum, ancak bir türlü indiremedim. Bahsettiği komutu girdiğimde de kurulmuyor.
Burada daha çok seçenek var.Evet sorun Config ile alakalı imiş farklı bir tane kurdum ve çalıştı ancak istediğim gibi değildi, bildiğiniz işlevsel Config önerebilir misiniz?
Sıfırdan oluşturmak için buna bakabilirsin, ancak her halükarda Hyprland wiki sayfasına baştan sona bakmayı unutma. Güncel bir dotfiles kurmanız lazım, bu dotfiles 2 yıl olmuş ve bu süreçte çok şey değişti. Kurulsa bile birçok sorun oluşur. Genellikle talimatları takip etmek yeterli olacaktır, ancak yapamazsanız yardımcı olmaya çalışırız.Başlamadan Önce
Hyprland sıfırdan kurduğunuzu varsayıyorum ve config dosyası olmadan gelmiş olduğunu varsayıyorum. Bu durum için tavsiyem şu: eğer bir USB bellek varsa ve içerisinde Linux varsa, buradan çalıştırıp canlı ortamdan buradaki dosyayı indirip /home/isim/.config/hypr/ dizinine atınız. Hypr dosyası yoksa, oluşturun.
Kısayollar
Çalışma Ortamları Kısayolları
Çalışma ortamları arasında sayılarla geçmek için aşağıdaki örneğe bakabiliriz. Buradaki "SUPER", Windows tuşu oluyor. Bunu istediğiniz başka bir tuşa atamakta mümkün.
Kod:bind = SUPER, 1...
curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Axenide/Ax-Shell/main/install.sh | bashHocam kaç gündür uğraşıyorum ancak bir çözüme varamadım, buradaki Config'i kurmaya çalışıyorum ancak hyprlanda sıfırdan kurulmuyor ancak ilk önce bu linkteki Config'i kurup üstüne bu Config'i kurarsam çalışıyor ama birbirine çakıştıkları için kullanılamıyorlar.
curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Axenide/Ax-Shell/main/install.sh | bash
Bu komutla yapılması gerekiyor tam nerede sorun yaşıyorsunuz?
Altındaki manüel kurulum talimatına göre yapınız birde.Eki Görüntüle 131669
böyle bir çıktı verdi, kurulmuyor direk.