Hocam bir nevi haklısınız da elime tam oturmuyor biraz küçük geliyor ve çok rahat da hissetmiyorum kullanırken.

Dareu A950 GM ve ATK A9 var. ATK A9 büyük yani eline oturur. Eğer çok büyük istiyorum, parmaklarımı yatırıp tam palm tutuyorum dersen G402, DeathAdder tarzı bakman lazım onlar çok geniş yüzey oluyor. ATK A9 hem claw hem palm olduğu için bazen serçe parmak boşa düşebilir.

Dareu A950 GM ve ATK A9 var. ATK A9 büyük yani eline oturur. Eğer çok büyük istiyorum, parmaklarımı yatırıp tam palm tutuyorum dersen G402, DeathAdder tarzı bakman lazım onlar çok geniş yüzey oluyor. ATK A9 hem claw hem palm olduğu için bazen serçe parmak boşa düşebilir.

Dostlarım dediklerinizin hepsine baktım ve dareu A950GM gerçekten en F/P olanı gibi fakat elime oturmaz sanırım. Elimin uzunluğu 20.5cm genişliği ise (1-3cm sapma olabilir) 19cm. Sorun olur mu?

Hocam kusura bakmayin karistirmisim claw grip tutuyorum.

Son düzenleme: