Otomatik Civic Corolla gibi araçlara neden bakmıyorsunuz? Hatta 1.4T Corolla Hatchback bakılabilir mesela.

Aynı şekilde bu bütçede 1.5 dizel veya 1.3 TCE otomatik Megane'de çıkıyor. Böyle araçlar çıkarken İ20 gibi bir kutuyu almanın anlamı ne ki? Hatchback olarak istiyorsanız 2020 civarları i30 ve Kia Ceed'de alınabilir ki.

Otomatik Civic Corolla gibi araçlara neden bakmıyorsunuz? Hatta 1.4T Corolla Hatchback bakılabilir mesela.

Aynı şekilde bu bütçede 1.5 dizel veya 1.3 TCE otomatik Megane'de çıkıyor. Böyle araçlar çıkarken İ20 gibi bir kutuyu almanın anlamı ne ki? Hatchback olarak istiyorsanız 2020 civarları i30 ve Kia Ceed'de alınabilir ki.

Evet, hatchback istiyorum. Dizel istemiyorum. i20 parçası ucuz, hızlı satılır dediler. Ama kafam biraz da artık performansa yöneliyor aynı zamanda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, hatchback istiyorum. Dizel istemiyorum. i20 parçası ucuz, hızlı satılır dediler. Ama kafam biraz da artık performansa yöneliyor aynı zamanda.

Açıkçası sırf piyasası olsun diye tenekeye binmek bana saçma geliyor. Hadi yine Egea Megane olsa neyse de i20 fazla kötü açıkçası. Ben yerinizde olsam i30 seçerim çünkü piyasası da ölü değil. Sadece o da kuru kavrama DCT kullanıyor bu da ısı uyarısı verebilir trafikte.

Onun dışında sedan isteseydiniz direkt 1.6 Eea E-torq önerecektim çünkü şanzımanı da motoru da ömürlük.

Ayrıca o bütçede sağlam Golf'ler çıkıyor onlara da bakabilirsiniz yine yıl olarak eskiye gitmeden. Ancak onların DSG'ler de kuru kavrama i30 DCT'si gibi.

Bu arada araç alırken elinizde bir 100.000 TL civarı para kalsın. Ne çıkacağı belli olmaz çünkü ikinci el araç bu.