Benzer konular
- Çözüldü
- Soru
Acaba anakartinizin ekran karti slotu PCI-e 3.0 olabilir mi? RX 6500 XT 3.0'da rezalet performans gosteren bir kart.
Nerede yaziyor min 60fps aliyorum diye? Ayrica olabilir bant genisligi dusuyor cunku x4 arabirim kullandigi icin.PCI-e 3.0 olması slutter sebebiyet vereceğini göstermez ki? Min 60 FPS alınıyorsa problem başka bir yerde.
Nerede yaziyormin 60FPS aliyorum diye? Ayrica olabilir bant genisligi dusuyor cunku X4 arabirim kullandigi icin.
hocam pci 3.0 ile çalışıyor ama fps değerlerim 60 ın çok üstündeyken drop yiyorumPCI-e 3.0 olması slutter sebebiyet vereceğini göstermez ki? Min 60 FPS alınıyorsa problem başka bir yerde.
pci 3 0 ama fps değerlerim yüksekkken drop yiyorumNerede yaziyor min 60fps aliyorum diye? Ayrica olabilir bant genisligi dusuyor cunku x4 arabirim kullandigi icin.
Sebebi belli oldu. RX 6500 XT'nin arabirimi 6600'deki 8x veya daha ust kartlardaki 16x yerine sadece 4x oldugu icin bant genisligi dusuk PCIe surumunde yetmiyor. Anakart yukseltPCI 3 0 ama FPS değerlerim yüksekkken drop yiyorum