Detaylar
Kim cevapladı?Masali
Çalışkan
Bazı kullanıcıların çektiği bir problem. AMD kullanan çoğu kişi platformlarda da belirtmiş. Bir sürü çözüm çıkarıyorlar ama hangisi işe yarar bilinmez. Burada NVIDIA iyi AMD kötü demiyorum çünkü AMD kullanıyorum ve bende bu sorun olmamakta. Kullanan bazı kullanıcılarda bilinmez bir şekilde bu sorun var.
Acaba anakartinizin ekran karti slotu PCI-e 3.0 olabilir mi? RX 6500 XT 3.0'da rezalet performans gosteren bir kart.
PCI-e 3.0 olması slutter sebebiyet vereceğini göstermez ki? Min 60 FPS alınıyorsa problem başka bir yerde.
il1rian
Becerikli
Nerede yaziyor min 60fps aliyorum diye? Ayrica olabilir bant genisligi dusuyor cunku x4 arabirim kullandigi icin.PCI-e 3.0 olması slutter sebebiyet vereceğini göstermez ki? Min 60 FPS alınıyorsa problem başka bir yerde.
Nerede yaziyormin 60FPS aliyorum diye? Ayrica olabilir bant genisligi dusuyor cunku X4 arabirim kullandigi icin.
Alınıyorsa demişim, iyi oku lütfen.
Bant genişliği düştüğü için performans düşer ama slutter sebebiyet verdiği düşünmüyorum.
RMG
Çalışkan
hocam pci 3.0 ile çalışıyor ama fps değerlerim 60 ın çok üstündeyken drop yiyorumPCI-e 3.0 olması slutter sebebiyet vereceğini göstermez ki? Min 60 FPS alınıyorsa problem başka bir yerde.
RMG
Çalışkan
pci 3 0 ama fps değerlerim yüksekkken drop yiyorumNerede yaziyor min 60fps aliyorum diye? Ayrica olabilir bant genisligi dusuyor cunku x4 arabirim kullandigi icin.
il1rian
Becerikli
Sebebi belli oldu. RX 6500 XT'nin arabirimi 6600'deki 8x veya daha ust kartlardaki 16x yerine sadece 4x oldugu icin bant genisligi dusuk PCIe surumunde yetmiyor. Anakart yukseltPCI 3 0 ama FPS değerlerim yüksekkken drop yiyorum
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-