Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam SSD taktım, çözdüm. Birkaç şeyle rehber geliyor.Geçmiş olsun hocam. Ayrıca eğer sizi bilgilendirme konusunda sizi sıkıştırdığımı düşündüyseniz kusura bakmayın.
Ömer_Yeter
Yetkin
Hocam diğer bir sorun da raminizin çok yetersiz olması. Yani oyuna bir şekilde girersiniz belki ama haritanın yüklenmesi çok yavaş olabilir.
Buzcuk
Uzman
Hocam https://drive.google.com/file/d/1HE0boZhqD53ve_PwbfAiOYEGvfZ6S5O4/view bu linkteki ZIP'i indirin sonra ZIP'teki "commandline.txt" dosyasını oyunun kurulu olduğu yola atın diğer "settings.xml" dosyasınında belgerler/rockstargames/GTAV yoluna atın.
Vt sonucu da burada:https://www.virustotal.com/gui/file/964b4f13bbf2dc062243c83ceb0d8300452d8f156cd7823874f5e5567a1a4123
Erişim izni istiyor hocam.
Ömer_Yeter
Yetkin
Tekrar deneyin hocam
Hocam herhangi bir gelişme var mı?
Son düzenleme:
Buzcuk
Uzman
Tekrar deneyin hocam.
Hocam herhangi bir gelişme var mı?
Hocam yarın deneyeceğim.
Ömer_Yeter
Yetkin
Tamam hocam ama mümkünse beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Buzcuk
Uzman
Tamam hocam ama mümkünse beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam Windows güncellemesinin SSD bozduğunu bilmeden yüklemeye başladım SSHD mi öldürdü bayağı gecikeceğim.
Ömer_Yeter
Yetkin
Hocam Windows güncellemesinin SSD bozduğunu bilmeden yüklemeye başladım SSHD mi öldürdü bayağı gecikeceğim.
Geçmiş olsun hocam. Ayrıca eğer sizi bilgilendirme konusunda sizi sıkıştırdığımı düşündüyseniz kusura bakmayın.
Buzcuk
Uzman
Hocam SSD taktım, çözdüm. Birkaç şeyle rehber geliyor.Geçmiş olsun hocam. Ayrıca eğer sizi bilgilendirme konusunda sizi sıkıştırdığımı düşündüyseniz kusura bakmayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-