i3 6006U, GT 920MX sisteme hangi macOS sürümü kurulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reidon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 709
  • Etiketler Etiketler
    mac

Reidon

Uzman
i3 6006U.
8 RAM
GT 920MX.

Cihazıma OpenCore'la macOS indirmek istiyorum. Sizce hangi sürümü indirmeliyim? Hangi Config'i uygulamalıyım, yardım edebilir misiniz?

Ekran kartı desteklemiyor diye biliyorum. Wi-Fi kartı gibi donanımlarda önemli. Dilerseniz direkt DxDiag bilgilerini paylaşın.

Ekran kartı desteklemiyor diye biliyorum. Wi-Fi kartı gibi donanımlarda önemli. Dilerseniz direkt DxDiag bilgilerini paylaşın.
Nasıl yani? Eski bir sürüm olsa da kuramıyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici grafik kartı (GeForce 920MX) uyumlu değil. Intel Core i3-6006U ise destekliyor, Ventura bile kurulabilir. Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, sabit disk gibi diğer donanım bilgilerini de verirseniz çok güzel olur. Tek kafama takılan konu, en son bildiğim kadarıyla dizüstü bilgisayarlarda Optimus sebebiyle harici GPU'yu devre dışı bırakamama yüzünden kurulum yapılamıyordu.

@Reidon

Şimdi doğruladım, NVIDIA ekran kartınızın desteği yok ancak işlemcinizin grafik birimi ile (Intel® HD Graphics 520) kullanabilirsiniz. Sürüm konusunda kesin bir şey diyemem. DxDiag bilgilerini atın arkadaşlar daha detaylı bakar.

Sanırım Optimus için bu rehber lazım olacak.

DxDiag'daki tüm sayfaların fotoğrafını atsam öğrenebilir miyiz, ne yapmam lazım?

Çok uzun gibi görünüyor kapatmadan halledilmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…