Reidon

Uzman
i3 6006U.
8 RAM
GT 920MX.

Cihazıma OpenCore'la macOS indirmek istiyorum. Sizce hangi sürümü indirmeliyim? Hangi Config'i uygulamalıyım, yardım edebilir misiniz?

Harici grafik kartı (GeForce 920MX) uyumlu değil. Intel Core i3-6006U ise destekliyor, Ventura bile kurulabilir. Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, sabit disk gibi diğer donanım bilgilerini de verirseniz çok güzel olur. Tek kafama takılan konu, en son bildiğim kadarıyla dizüstü bilgisayarlarda Optimus sebebiyle harici GPU'yu devre dışı bırakamama yüzünden kurulum yapılamıyordu.

@Reidon

Şimdi doğruladım, NVIDIA ekran kartınızın desteği yok ancak işlemcinizin grafik birimi ile (Intel® HD Graphics 520) kullanabilirsiniz. Sürüm konusunda kesin bir şey diyemem. DxDiag bilgilerini atın arkadaşlar daha detaylı bakar.

Sanırım Optimus için bu rehber lazım olacak.

Harici grafik kartı (GeForce 920MX) uyumlu değil. Intel Core i3-6006U ise destekliyor, Ventura bile kurulabilir. Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, sabit disk gibi diğer donanım bilgilerini de verirseniz çok güzel olur. Tek kafama takılan konu, en son bildiğim kadarıyla dizüstü bilgisayarlarda Optimus sebebiyle harici GPU'yu devre dışı bırakamama yüzünden kurulum yapılamıyordu.
DxDiag'daki tüm sayfaların fotoğrafını atsam öğrenebilir miyiz, ne yapmam lazım?

Sanırım Optimus için bu rehber lazım olacak.
Çok uzun gibi görünüyor kapatmadan halledilmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyurun hocam:

20240812_174552.webp 20240812_174637.webp 20240812_174315.webp 20240812_174624.webp

Son düzenleyen: Moderatör: