Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yani darbede bu iki parça etkileniyor, soketleri falan da kontrol etmek lazım onlarda çıkmış olabilir.

Anakart modeli neydi?
Gigabyte H610M V2 DDR4.

Arkadaşlar, sorunu çözdüm. İlk başta RAM'leri söküp tekrar taktım, ancak görüntü gelmedi. Sonrasında söküp kontak temizleyici sıkıp tekrar taktım, bu sefer görüntü geldi. Teşekkür ederim herkese.
Arkadaşlar selam,

Gece bilgisayar kasamın üzerine vantilatör düşmüş. Kasada hiçbir belirgin bir darbe yok ama kasayı açmaya çalıştığımda fanlar, ekran kartının ışıkları geliyor, görüntü gelmiyor. Ne yapabilirim?

@Recep Baltaş @20424

Çift modül RAM varsa, RAM'leri teker teker çıkar ve açmaya çalış bilgisayarı. Olmazsa GPU'yu tak çıkar yap.

Parçaların yerine tam oturduğunu kontrol et. HDMI ya da DP kablolarını kontrol et. Bir vantilatör çarptı diye bilgisayarın bozulma ihtimali düşük.

Arkadaşlar selam,

Gece bilgisayar kasamın üzerine vantilatör düşmüş. Kasada hiçbir belirgin bir darbe yok ama kasayı açmaya çalıştığımda fanlar, ekran kartının ışıkları geliyor, görüntü gelmiyor. Ne yapabilirim?

@Recep Baltaş @20424

Çok ağır bir darbe almadıysa iki ihtimal var RAM'lerin ve ekran kartının slotta oynaması, RAM'leri ve ekran kartını sök tak yapıp deneyin.

RAM'ler işlemci soğutucusunun altında kalıyor. Yapamıyorum.

Olduğu yerde slottan çıkarıp geri takabilirsiniz.

Parçaların yerine tam oturduğunu kontrol et. HDMI ya da DP kablolarını kontrol et. Bir vantilatör çarptı diye bilgisayarın bozulma ihtimali düşük.
Vantilatör aşırı ağır. Düştüğü zaman garajda araba çarptı sandık.
O zaman ilk başta ekran kartını çıkartıp takmayı dene. Olmazsa RAM'lerin üstünden az bir şey bastır. Darbeden etkilenen en fazla ekran kartı olmuştur.
Ekran kartı işlemci soğutucusuna değiyor. Alt kısımdan halledilir mi?

Vantilatör aşırı ağır. Düştüğü zaman garajda araba çarptı sandık.

Ekran kartı işlemci soğutucusuna değiyor. Alt kısımdan halledilir mi?
Mandala uzanamıyorsan soğutucuyu çıkar hocam. Hem ramleri çıkartırsın hemde ekran kartını. Veya ince tornavida varsa onunla deneyebilirsin. Fakat anakarta kesinlikle yanlışlıkla vurmaman gerek. Yoksa yolları kopartabilirsin.

Çok ağır bir darbe almadıysa iki ihtimal var RAM'lerin ve ekran kartının slotta oynaması, RAM'leri ve ekran kartını sök tak yapıp deneyin.

Olduğu yerde slottan çıkarıp geri takabilirsiniz.
Vatan Bilgisayar'a götürsem bir şey yaparlar mı?
Mandala uzanamıyorsan soğutucuyu çıkar hocam. Hem ramleri çıkartırsın hemde ekran kartını.
Thermalright Peerless Assassin 120 çok büyük. mATX anakart bir de.