Geraltın kılıcı 46
Üstün
O zaman sorun monitörde gibi geliyor.
Yarın denicem HDMI monitör de teşekkürler cevaplar için.
Hocam i5 3470 li kasamı taktım vga girişi vardı gt 730 da sorunsuz çalışıyor. Acaba sorun dönüştürücüde olabilir mi?
@Geraltın kılıcı
Yarın deneyeceğim HDMI monitör de teşekkürler cevaplar için.
Hocam i5 3470'li kasamı taktım VGA girişi vardı GT 730 da sorunsuz çalışıyor. Acaba sorun dönüştürücüde olabilir mi?
HDMI kablom yok ki.Olabilir, televizyonunuza HDMI takılabiliyorsa öyle deneyin.
Nerede yaşıyorsun?
@Geraltın kılıcı Hocam kusura bakmayın bişey diyicem normal çalışırken kasada ses yok ama oyuna girince kasa sesli çalışıyor işlemci sıcaklıgı 60-65 ekran kartı 68-70 arası havalarda sıcak normal mi bu?
Hep 60 Hz monitör kullandıgım için HDMI kablosu almadım ilk defa güzel sistem aldım monitörde sadece VGA giriş var baktım dönüştürücü ile kullanılıyor bende bir süre idare edeyim dedim eski monitörle.
@Geraltın kılıcı hocam yanlış yere takmışım açıldı çok mutluyum sorunsuz çalışıyor.
@Geraltın kılıcı hocam kusura bakmayın bir şey diyeceğim normal çalışırken kasada ses yok ama oyuna girince kasa sesli çalışıyor işlemci sıcaklıgı 60-65 ekran kartı 68-70 arası havalarda sıcak normal mi bu?
Hayır olmadı hocam Resident Evil 4 Remake + Valorant indirdim şu an sadece kaymak gibi akıp gidiyor. Yalnız havalar çok sıcak olduğu için işlemci 65 ekran kartı 70 derece stabil çalışıyor sıcaklıklar çok iyi.Merhaba yakında sistem alacağım Arch A750 ile ilgili problemin oldu mu drop düşük FPS vs. sorunlarından biri.
Efendim, bir şeyi söylemeyi unuttum. Resize bar'ı aktif etmezseniz ekran kartınız tam güç ile çalışmaz. Anakartınızın üreticisinin adını yazarak Resize Bar nasıl açılır yazın. Bu arada CSM kapamayı unutmayın Resize Bar'ı açarken.Hayır olmadı hocam Resident Evil 4 Remake + Valorant indirdim şu an sadece kaymak gibi akıp gidiyor. Yalnız havalar çok sıcak olduğu için işlemci 65 ekran kartı 70 derece stabil çalışıyor sıcaklıklar çok iyi.