SkyLine

Başarılı
Sorunum şöyle, oyunlarda FPS düşmesi ve takılma şeklinde sıkıntı çekiyorum. Bu problemi ne yapsam çözemedim. Ekran kartı değiştirdim. Power değiştirdim. RAM testi yaptım RAM'lerde sıkıntı yok. Yani sorunun neyde olduğunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Intel® Processor Diagnostic Tool testini de başarılı bir şekilde geçti.

Sistem özellikleri:
  • i5 12400F
  • RTX 3060
  • 16 GB RAM
  • Samsung 256 GB SSD
  • 650W Power Suply

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunum şöyle, oyunlarda FPS düşmesi ve takılma şeklinde sıkıntı çekiyorum. Bu problemi ne yapsam çözemedim. Ekran kartı değiştirdim. Power değiştirdim. RAM testi yaptım RAM'lerde sıkıntı yok. Yani sorunun neyde olduğunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Intel® Processor Diagnostic Tool testini de başarılı bir şekilde geçti.

Sistem özellikleri:
  • i5 12400F
  • RTX 3060
  • 16 GB RAM
  • Samsung 256 GB SSD
  • 650W Power Suply
Sizin sisteminizde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, bilgisayarı çalıştırmak için kullandığınız prizden kaynaklı bir sorun olduğunu zannediyorum çünkü Nvidia kartlar stutter yapmaz. Eğer uzatma kablonuz varsa başka prize bağlar mısınız PC'nizi ?

Eğer denersen geri dönüş sağlar mısın?

Sizin sisteminizde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, bilgisayarı çalıştırmak için kullandığınız prizden kaynaklı bir sorun olduğunu zannediyorum çünkü Nvidia kartlar stutter yapmaz. Eğer uzatma kablonuz varsa başka prize bağlar mısınız PC'nizi ?

Eğer denersen geri dönüş sağlar mısın?
Denedim sorun devam ediyor. Ekran kartını garantiye vereceğim.

@SkyLine furmark testi yaptığınızda ekran da takılmalar oluyor mu yani grafik çizelgesi aniden aşağı düşüp tekrar yukarı çıktığı oluyor mu ?

Bu arada ekran kartını nereden aldın, aldığın yerden almayayım.

Bu arada SSD değiştirmeyi deneyin, çünkü o hariç her şeyi değiştirmişsiniz.

@SkyLine furmark testi yaptığınızda ekran da takılmalar oluyor mu yani grafik çizelgesi aniden aşağı düşüp tekrar yukarı çıktığı oluyor mu ?

Bu arada ekran kartını nereden aldın, aldığın yerden almayayım.

Bu arada SSD değiştirmeyi deneyin, çünkü o hariç her şeyi değiştirmişsiniz.

Ekran kartı bozuk değilmiş garantiye gönderdim sorun yok dediler, bir sürü test yapmışlar.