i5-12450H laptopa CS 2 için FPS ve ping ayarı önerisi

aw7

Becerikli
Merhaba,

Dahili grafik birimine sahip bir laptopum var. Oyun laptopu değil ama CS2 de normalde en Low ayarlarda 40-55 FPS arasını görmüşlüğüm var. Ama ping konusunda aynı şeyi söyleyemem Turkcell hotspot kullanıyorum telefonu olabildiğince yukarı bir yere koyuyorum. Ama ping en son girdiğim maçta minimum 120-220 civarlarıydı. Ama pek çok maçımda da 80-90 civarı gezmişliği var. FPS konusunda elseen isimli YT kanalının CS2 ideal ayarlar isimli videosunu izleyip videodakine göre oyunumda birkaç değişiklik yaptım. Görüntü olarak biraz iyi oldu FPS 25-30 arası dolanıyordu buna rağmen çok akıcıydı oyun kasmalar oluyordu ama o da ping o sıralar 150-180 üzeri çıkmasından dolayıydı sanırsam. Eş yönsüz doğrusal bilmem ne diye bir ayarı 2X MSAA diye bir ayara çektim FPS 30'un altından 40-55 civarına çıktı. Önerileriniz var mı? Bu laptopla sizce görebileceğim en yüksek FPS değerleri neler? Nasıl daha yüksek FPS değerleri alabilirim? Ayrıca ping değerlerini olabildiğince minimuma indirmek içinde önerilerinizi lütfen eksik etmeyin.

Laptop özellikleri: i5-12450H işlemci.
Intel UHD Graphics ekran kartı.
8 GB lppddr5 4800 MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayari icin:
Kendiniz ayarlamayi yaparsiniz kiyaslara gore.

Ping icin bandwith ve buffering ayarlarinizi fotograftaki gibi bir seye falan ayarlayin baslangic icin. Buna ek olarak kabul edilebilir ping degerini de 60-70 civari bir sey yapin, muhtemelen hotspotta her turlu o degere ulasmadiginiz icin oyun goz ardi edecektir ancak denemeye deger. Bandwith olarak 1'in altina inmeyin, inerseniz bu sefer de paketleriniz duzgun gitmemeye baslayabiliyor.
1743453423560.webp

Grafik ayari icin:
Kendiniz ayarlamayi yaparsiniz kiyaslara gore.

Ping icin bandwith ve buffering ayarlarinizi fotograftaki gibi bir seye falan ayarlayin baslangic icin. Buna ek olarak kabul edilebilir ping degerini de 60-70 civari bir şey yapin, muhtemelen hotspotta her turlu o degere ulasmadiginiz icin oyun goz ardi edecektir ancak denemeye deger. Bandwith olarak 1'in altina inmeyin, inerseniz bu sefer de paketleriniz duzgun gitmemeye baslayabiliyor.

Hocam peki bant genişliği ve işlmeci çekirdek kullanım tercihi ayarlarında değişiklik yapmalı mıyım? Siz bant genişliğini 4 Mbps yapmışsınız. Bende öyle yapayım mı sizce? Olumlu etkisi olur mu?

işlemci çekirdek kullanım tercihi ayarlarında değişiklik yapmalı mıyım?
Performans cekirdeklerini tercih etmesini secin. Tabii bu ayari performans cekirdeklerini tercih edecek sekilde ayarlamanin her zaman olumlu bir sonucu olacak diye bir sey yok ancak genelde oyle oluyor. Deneyin gorun.
Siz bant genişliğini 4 Mbps yapmışsınız. Ben de öyle yapayım mı sizce? Olumlu etkisi olur mu?
Yapmani ve diger daha dusuk secenekleri de denemeni oneriyorum alintiladigin gonderimde dostum zaten. Olumsuz etkisi olsa niye onereyim?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt