Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 senelik PC'min özelliklerini artırmaya karar verdim, çok da anladığım bir konu değil açıkçası ancak araştırmalarım ve bütçem sonucunda bu parçalara karar verdim gibi. Sizce uyumlu mudur? Herhangi bir darboğaz sorunu yaşatır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Ryzen sistem daha mantıklı gözüküyor. Bütçeye uygun da bulunabilir. 4070 Super ise iş yapan bir kart. Arkadaşlar da baksınlar.
Uyumlu ancak 12600KF her ne kadar iyi bir işlemci olsa da artık eski nesil kalıyor. Fiyatının pahalı olması da cabası. AM5 soket F/P bir işlemci kullanmanız çok daha doğru olacaktır fikrimce. Bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz.
Ekran kartı tarafında NVIDIA çok daha kararlı çalışıyor ancak işlemci konusunda AMD Intel'e ciddi şekilde fark attı. Şu an bile çoğu oyuncu NVIDIA GPU-AMD CPU kombinasyonunu kullanıyor.
10k’ya çıkarsa bütçe R7 9700X var ikinci elde, 12600KF ile çok ciddi fark var arasında. Çıkmazsa da 5k civarlarına R5 7500F tavsiye ederim.Bakmış olduğum işlemciyi 6000 liraya kutusuz bulabiliyorum, sizin öneriniz nedir AMD tarafında işlemci olarak?
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-