Koray Atılgan

Üyecik
Öncelikle hepinize merhaba, iyi günler. CS2, LoL ve Valorant'ta yani her oyunda oluyor da en çok bu 3 oyunda FPS yüksek ama akıcı değil sorununu yaşıyorum. Her şeyi denedim olmadı. DDU ile ekran kartı sürücülerini sildim olmadı, BIOS ayarlarını yaptım olmadı, bu yeni sisteme geçtikten sonra oldu her şey. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistemim: RTX 4060, i5-14400F, 16 GB (2x8) 3200 MHz RAM.
Monitörüm: ASUS VG258 165 Hz 0,5 ms.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hepinize merhaba, iyi günler. CS2, LoL ve Valorant'ta yani her oyunda oluyor da en çok bu 3 oyunda FPS yüksek ama akıcı değil sorununu yaşıyorum. Her şeyi denedim olmadı. DDU ile ekran kartı sürücülerini sildim olmadı, BIOS ayarlarını yaptım olmadı, bu yeni sisteme geçtikten sonra oldu her şey. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistemim: RTX 4060, i5-14400F, 16 GB (2x8) 3200 MHz RAM.
Monitörüm: ASUS VG258 165 Hz 0,5 ms.
Monitörün sürücüsünü yüklememiş olabilirsin. Ekran yenileme hızı Windows'ta 60 Hz'de kalmış olabilir.

%1 ve %0.1 FPS değerlerinizi gözlemleyin. DLSS Frame Generation gibi özellikleri kapatın. Kullandığınız fare 8KHz ise 1KHz'e alın. V-Sync, G-Sync gibi teknolojileri de devre dışı bırakın.
hikayeli oyunlar oynamıyorum lol cs2 valorant oynuyorum mause dpı 1400 de

Monitörün sürücüsünü yüklememiş olabilirsin. Ekran yenileme hızı Windows'ta 60 Hz'de kalmış olabilir.
evet sürücüyü yüklemedim var mı sürücüsü bilmiyorum 165 hzde

Bios üzerinden smart access memory açıksa kapatın. Rivatuner ile fps değerini monitör hz'sine sabitleyin.
dediğiniz ayar kapalı

Bende bu sorunları yaşıyorum denemediğim bir şey kalmadı. Tavsiyem temiz kurulum Windows. Güncel BIOS ve RAM ayarları.