BTM1907

Uzman
Merhaba. Bilgisayarıma 3 tane SSD üzerinden Windows yükledim fakat hepsinde takılma oluyor. Okuma hızlarının testlerini yaptım. 3 diskin değerler bu şekilde, bunun sebebi nedir? Bana yardım eder misiniz?

Ekran 1.webp Ekran Alıntısı 2.webp Ekran Alıntısı.webp Ekran Alıntısı 1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Size diğer konunuzda SSD için CrystalDiskInfo kullanmanız gerektiğini söyledim.
  2. Size diğer konunuzda sorunun SSD ile ilgili olmadığını söyledim.
  3. Size diğer konunuzda sorunun ekran kartıyla ilgili olabileceğini söyledim.
Sanki bunların hiçbirini dememişim gibi halen daha SSD ile iglili konu açıyorsunuz. Kolay gelsin :thumbsup:

Son düzenleme:
  1. Size diğer konunuzda SSD için CrystalDiskInfo kullanman gerektiğini söyledim.
  2. Size diğer konunuzda sorunun SSD ile ilgili olmadığını söyledim.
  3. Size diğer konunuzda sorunun ekran kartıyla ilgili olabileceğini söyledim.
Sanki bunların hiçbirini dememişim gibi halen daha SSD ile iglili konu açıyorsunuz. Kolay gelsin :thumbsup:

1. Zaten CrystalDiskInfo kullandım fakat disklerin sağlığı 100 olması dışında bir şey gözükmüyor
2. Elimde şu an bu diskler var ve şu an başka disk alamam.
3. Farklı ekran kart GT 730 denedim onda da sorun geçmedi.

Hatta bana sorun ekran kartında değil diye ısrar edip Microsoft sürücüsünde sorun yok dediniz (o da nasıl oluyorsa, sanki sürücüyü Microsoft yazdı), size ms sürücüsünü bulup verdim ve yine sorun oldu :LOL:

O Microsoft sürücüsünü kurduktan sonra da donmalar gitmedi.

Masaüstünde donmalar, takılmalar oluyor.

1. zaten CrystalDiskInfo kullandım fakat disklerin sağlığı 100 olması dışında bir şey gözükmüyor.
2. elimde şu an bu diskler var ve şu an başka disk alamam.
3. farklı ekran kart GT 730 denedim onda da sorun geçmedi.

O Microsoft sürücüsünü kurduktan sonra da donmalar gitmedi.

Masaüstünde donmalar, takılmalar oluyor.

PSU'nun tam markasını yazarsanız daha iyi olur. PSU'ya güveniyorsanız ekran kartı Micro stutter yapıyor büyük ihtimal, 5xx'li modeller iyi anılmıyor zaten arkadaşınızın ekran kartı farklı olduğu için sorun yoktur büyük ihtimal.