Hangi fiyata?
Link ekleyin lütfen, merak ettim laptopu.
@Subaru Yetkili Servis
''Attım hocam gözükmiyor mu?'' demişsiniz.
Gözüküyor, inceliyordum.
Oldukça beğendim.
Epey uygun fiyata Lenovo LOQ RTX 4060 vardı. Ona da bir bakayım dedim ama tükenmiş.
@Subaru Yetkili Servis
Ekranı kötü falan değil. İyi de değil. HP lerin RGB değeri nisbeten düşük olduğu söyleniyordu ama yüksek olanla farkı muhtemelen anlamazsınız.
YouTube'dan aynı işlemci ve ekran kartı testine baktım. Değerler çok iyi 2K'da çoğu oyunu 60FPS oynatıyor. Sadece ekranı çok kötü diyorlar ama bilemedim. Eğer ekran dışında bir sıkıntısı yoksa bu fiyata çok iyi bence.
Bu arada ekran ve panel olarak çok da iyi bir cihaz olmadığını belirtmeliyim. Eğer bunlar sizin için önemli kriterler değil ise tercih edebilirsiniz.
Alternatif olarak böyle bir model de var, bütçeyi esnetmeye değer. Geçtiğimiz haftalarda 49 küsür fiyatta idi ama biraz zamlanmış. Ekran ve panel olarak çok başarılı. Eksi yönü, İGPU yok, dışarıda kullanımda üzecektir. Şarjdan çıkarmam, evde takılırım derseniz tercih edebilirsiniz:
Alternatif olarak böyle bir model de var, bütçeyi esnetmeye değer. Geçtiğimiz haftalarda 49 küsür fiyatta idi ama biraz zamlanmış. Ekran ve panel olarak çok başarılı. Eksi yönü, İGPU yok, dışarıda kullanımda üzecektir. Şarjdan çıkarmam, evde takılırım derseniz tercih edebilirsiniz:
Slim kasa benim de kafamı biraz karıştırmıştı. Bir iki araştırma sonucu gördüm ki çok da harika sıcaklık değerleri yaşatmamış insanlara. Alınabilir buluyorum İGPU'yu sorun etmeyecek kişiler için.
Bu arada ekran ve panel olarak çok da iyi bir cihaz olmadığını belirtmeliyim. Eğer bunlar sizin için önemli kriterler değil ise tercih edebilirsiniz.
Alternatif olarak böyle bir model de var, bütçeyi esnetmeye değer. Geçtiğimiz haftalarda 49 küsur fiyatta idi ama biraz zamlanmış. Ekran ve panel olarak çok başarılı. Eksi yönü, iGPU yok, dışarıda kullanımda üzecektir. Şarjdan çıkarmam, evde takılırım derseniz tercih edebilirsiniz: