Öyle zaten. O kadar yüksek bileşenlere çıkmaya gerek yok kullanım amacınız doğrultusunda. Bütçeyi biraz daha aşağı çekersek bu da tercih edilebilir:Bazen de diyorum bu kadar yüksek olmasına gerek yok. 4050 olan bir laptop bile alsam işimi görecek.
Detaylar
Kim cevapladı?Yahu tamam ben oyun oynamıyorum ama nadiren de olsa video render-encode ediyorum.Bazen de diyorum bu kadar yüksek olmasına gerek yok. 4050 olan bir laptop bile alsam işimi görecek.
Tarayıcımla 300 sekme açıyorum.
İşlemcim i3-9100 8GB RAM var, GPU yok ve gayet konforlu bir şekilde kullanıyorum.
RTX 4060 - İ7 12. Nesil ve üstü ( Hatta i5 bile) gayet konforlu kullanım sağlar oyun oynayanlara. ( Bu husus @mortem.dll bulunamadı hocanın onayına tabi- yanlış diyor olabilirim.)
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Öyle zaten. O kadar yüksek bileşenlere çıkmaya gerek yok kullanım amacınız doğrultusunda. Bütçeyi biraz daha aşağı çekersek bu da tercih edilebilir:
Bu nasıl hocam bunun yerine.
HP Victus gaming 16-R1061NT 9J263EA i5-14500hx 16 GB DDR5 512 GB SSD 8 GB RTX4060 144Hz FHD 16.1" FreeDOS.
Dersin hocası işlemci çekirdeği çok olsun lazım olacak dedi hocanın bu işlerden ne kadar anladığı tartışılır ama attığınız işlemci iyi mi?
@Subaru Yetkili Servis
Yeterince araştırdınız. Kafanız daha fazla karışmadan karar verin.
Bence bütçenize uygun olan bir Nitro 16 alın.
Bence bütçenize uygun olan bir Nitro 16 alın.
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
@Subaru Yetkili Servis
bence bütçenize uygun olan bir Nitro 16 alın.
Marka güveni beni korkutuyor. Bir sıkıntı olunca ben bu sorunu serviste çözebilecek miyim? Markaya güvenebilir miyim?
Markadan ziyade markanın modellerini eleştirmek lazım, her model iyi ya da her model kötü diye direkt yargıda bulunmak yanlış olur.Marka güveni beni korkutuyor. Bir sıkıntı olunca ben bu sorunu serviste çözebilecek miyim? Markaya güvenebilir miyim?
Servis ve garanti kısmında ise Acer'in bir yanlışını ne gördüm ne duydum. İlla denk geliyordur birilerine ama her markada olabilir bu, biraz da şans işi.
Nihayetinde, bu modeli alıp geçebilirsiniz:
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Markadan ziyade markanın modellerini eleştirmek lazım, her model iyi ya da her model kötü diye direkt yargıda bulunmak yanlış olur.
Servis ve garanti kısmında ise Acer'in bir yanlışını ne gördüm ne duydum. İlla denk geliyordur birilerine ama her markada olabilir bu, biraz da şans işi.
Nihayetinde, bu modeli alıp geçebilirsiniz:
Hocam 1TB'lık modeli var mı? Uzun süre kullanacağım için yer sıkıntısı olsun istemiyorum .
1 TB versiyonunu bulamadım ama SSD slot desteği var. Bir süre kullandıktan sonra yetmez ise yükseltme yapabilirsiniz.Hocam 1TB'lık modeli var mı? Uzun süre kullanacağım için yer sıkıntısı olsun istemiyorum .
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Hocam sepete ekle dediğimde ‘temin edilemiyor' hatası veriyor.
Bu ne baht mübarek, stok bitmiş.Hocam sepete ekle dediğimde ‘temin edilemiyor' hatası veriyor.
O halde bu tercih edilebilir: RAM yükseltmesi yapmanız gerekecek. Aynısını kullandım, sorun varsa da iletebilirsin.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-