Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
Hangi fiyata? :)
Link ekleyin lütfen, merak ettim laptopu.

@Subaru Yetkili Servis
''Attım hocam gözükmiyor mu?'' demişsiniz.
Gözüküyor, inceliyordum.
Oldukça beğendim.
Epey uygun fiyata Lenovo LOQ RTX 4060 vardı. Ona da bir bakayım dedim ama tükenmiş.

@Subaru Yetkili Servis
Ekranı kötü falan değil. İyi de değil. HP lerin RGB değeri nisbeten düşük olduğu söyleniyordu ama yüksek olanla farkı muhtemelen anlamazsınız.

Son düzenleme:
YouTube'dan aynı işlemci ve ekran kartı testine baktım. Değerler çok iyi 2K'da çoğu oyunu 60FPS oynatıyor. Sadece ekranı çok kötü diyorlar ama bilemedim. Eğer ekran dışında bir sıkıntısı yoksa bu fiyata çok iyi bence.

Bu fiyata 4070'li laptop güzel geldi sizce alınır mı?
Aynısının R7 versiyonu daha sağlıklı olur:

Bu arada ekran ve panel olarak çok da iyi bir cihaz olmadığını belirtmeliyim. Eğer bunlar sizin için önemli kriterler değil ise tercih edebilirsiniz.

Alternatif olarak böyle bir model de var, bütçeyi esnetmeye değer. Geçtiğimiz haftalarda 49 küsür fiyatta idi ama biraz zamlanmış. Ekran ve panel olarak çok başarılı. Eksi yönü, İGPU yok, dışarıda kullanımda üzecektir. Şarjdan çıkarmam, evde takılırım derseniz tercih edebilirsiniz:

Alternatif olarak böyle bir model de var, bütçeyi esnetmeye değer. Geçtiğimiz haftalarda 49 küsür fiyatta idi ama biraz zamlanmış. Ekran ve panel olarak çok başarılı. Eksi yönü, İGPU yok, dışarıda kullanımda üzecektir. Şarjdan çıkarmam, evde takılırım derseniz tercih edebilirsiniz:

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-16-gaming-laptop-83ex001dtr-pm-HBC00006XOHM3

Ekran harikaymış hocam, 2560x1600P
İnce olması soğutma ile ilgili bir soruna sebep olmuyor ise IGPU olmasa da ben kaçırmazdım.

Ekran harikaymış hocam, 2560x1600P
İnce olması soğutma ile ilgili bir soruna sebep olmuyor ise IGPU olmasa da ben kaçırmazdım.
Slim kasa benim de kafamı biraz karıştırmıştı. Bir iki araştırma sonucu gördüm ki çok da harika sıcaklık değerleri yaşatmamış insanlara. Alınabilir buluyorum İGPU'yu sorun etmeyecek kişiler için.

Aynısının R7 versiyonu daha sağlıklı olur:

Bu arada ekran ve panel olarak çok da iyi bir cihaz olmadığını belirtmeliyim. Eğer bunlar sizin için önemli kriterler değil ise tercih edebilirsiniz.

Alternatif olarak böyle bir model de var, bütçeyi esnetmeye değer. Geçtiğimiz haftalarda 49 küsur fiyatta idi ama biraz zamlanmış. Ekran ve panel olarak çok başarılı. Eksi yönü, iGPU yok, dışarıda kullanımda üzecektir. Şarjdan çıkarmam, evde takılırım derseniz tercih edebilirsiniz:

Hocam şimdiye kadar hep eski tarz monitör kullandım. Onlar bile yeterli geliyordu HP ından iyidir herhalde. Ekran konusu çok da önemli değil.

Bu nasıl peki?
HP Victus 16-R1015NT Intel Core i7-14700HX 16GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4070 16.1 inç FHD 144Hz Windows 11 Home 9J217EA Siyah