befirat

Başarılı
HP laptop kullanıcısıyım.
  • İşletim sistemi Windows 10
  • Ekran kartı GTX 1050
  • İşlemci i7 7700HQ
  • RAM 16 GB.
Genellikle oyun oynamak için kullanırdım ama şu anda Roblox, Minecraft gibi oyunlarda bile zorla 20-30 FPS alıyorum ve laptop ekran kartını ve işlemciyi çok az kullanıyor. Gördüğüm neredeyse bütün yolları denedim (reset dışında) tamir araçları, sürücü güncellemeleri, DDU ile sürücü kaldırıp geri yükleme dün kurtarma menüsünden sıfırladım ama hala düzelmedi. Isınma problemi birazcık var ama oyunlara etki edecek kadar değil.

Afterburner kurup bakacağım hocam. Şu anda Görev Yöneticisi'nden baktım GTX 1050 kullanıyor ama az kullanıyor.

Hocam zaten en son gelen 3 tane sürücü güncellemesinden sonra oldu kasmalar. Sürücüyü güncellemiştim ve aynı gün Windows güncellemesi gelmişti onu da yapmıştım güncellemeyle kasmalar başladı sonra tekrar güncelleme gelince güncellemeyi temiz kurulum ile yaptım kasmalar daha da arttı.

Sürümü geri alamadın mı?

Görüntü bağdaştırıcıları kısmından sağ tık yap eğer devre dışı bırak seçeneği var ise ekran kartı aktiftir.

Bunu yapması hata olur yanlış bilgi verme 2 sene önce ben yaptım ekran bir daha açılmadı format atmama sebep oldu.

Pardon yanlış okudum.

Sürümü geri alamadın mı?

Bunu yapması hata olur yanlış bilgi verme 2 sene önce ben yaptım ekran bir daha açılmadı format atmama sebep oldu.
Yanlış bilgi vermiyorum. "Devre dışı bırak" demedim. O seçenek çıkıyorsa aktiftir dedim. Okuduğunu anla önce.

Bana da öyle geliyor format atıp eski sürücüyü kuracağım.

En son sürümü kullanıyorum şu anda sürücü olarak.
Geforce Experience falan da indirme, direk Windows'un kendi sürücüsünü kullan.

O zaman tüm verileri silinir. İlk önce temiz kurulumla driver güncellemekte fayda var.
Tamam silsin programı varsayılana alsın sürücüyü.