i7 7700HQ laptop fazla kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan befirat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    laptop

befirat

Başarılı
HP laptop kullanıcısıyım.
  • İşletim sistemi Windows 10
  • Ekran kartı GTX 1050
  • İşlemci i7 7700HQ
  • RAM 16 GB.
Genellikle oyun oynamak için kullanırdım ama şu anda Roblox, Minecraft gibi oyunlarda bile zorla 20-30 FPS alıyorum ve laptop ekran kartını ve işlemciyi çok az kullanıyor. Gördüğüm neredeyse bütün yolları denedim (reset dışında) tamir araçları, sürücü güncellemeleri, DDU ile sürücü kaldırıp geri yükleme dün kurtarma menüsünden sıfırladım ama hala düzelmedi. Isınma problemi birazcık var ama oyunlara etki edecek kadar değil.

Sürümü geri alamadın mı?

Görüntü bağdaştırıcıları kısmından sağ tık yap eğer devre dışı bırak seçeneği var ise ekran kartı aktiftir.

Bunu yapması hata olur yanlış bilgi verme 2 sene önce ben yaptım ekran bir daha açılmadı format atmama sebep oldu.

Pardon yanlış okudum.

Sürümü geri alamadın mı?

Bunu yapması hata olur yanlış bilgi verme 2 sene önce ben yaptım ekran bir daha açılmadı format atmama sebep oldu.
Yanlış bilgi vermiyorum. "Devre dışı bırak" demedim. O seçenek çıkıyorsa aktiftir dedim. Okuduğunu anla önce.

Planlı eskitme yapmış olabilirler sürücülerle.
Mantıksız da gelmiyor.

Driver güncellemesi yaptıysan; temiz kurulum yapmanı öneririm. Hızlı kurulumda direkt eski sürücüleri silmeden yenisini kurabiliyor. Bundan dolayı da kasma meydana gelebiliyor.

Mantıksız da gelmiyor.

Driver güncellemesi yaptıysan; temiz kurulum yapmanı öneririm. Hızlı kurulumda direkt eski sürücüleri silmeden yenisini kurabiliyor. Bundan dolayı da kasma meydana gelebiliyor.
Ya da direk format atsın varsayılan sürücüyle kullansın.

Bana da öyle geliyor format atıp eski sürücüyü kuracağım.

En son sürümü kullanıyorum şu anda sürücü olarak.
Geforce Experience falan da indirme, direk Windows'un kendi sürücüsünü kullan.

O zaman tüm verileri silinir. İlk önce temiz kurulumla driver güncellemekte fayda var.
Tamam silsin programı varsayılana alsın sürücüyü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…