Genellikle oyun oynamak için kullanırdım ama şu anda Roblox, Minecraft gibi oyunlarda bile zorla 20-30 FPS alıyorum ve laptop ekran kartını ve işlemciyi çok az kullanıyor. Gördüğüm neredeyse bütün yolları denedim (reset dışında) tamir araçları, sürücü güncellemeleri, DDU ile sürücü kaldırıp geri yükleme dün kurtarma menüsünden sıfırladım ama hala düzelmedi. Isınma problemi birazcık var ama oyunlara etki edecek kadar değil.
Afterburner kurup bakacağım hocam. Şu anda Görev Yöneticisi'nden baktım GTX 1050 kullanıyor ama az kullanıyor.
Hocam zaten en son gelen 3 tane sürücü güncellemesinden sonra oldu kasmalar. Sürücüyü güncellemiştim ve aynı gün Windows güncellemesi gelmişti onu da yapmıştım güncellemeyle kasmalar başladı sonra tekrar güncelleme gelince güncellemeyi temiz kurulum ile yaptım kasmalar daha da arttı.
Driver güncellemesi yaptıysan; temiz kurulum yapmanı öneririm. Hızlı kurulumda direkt eski sürücüleri silmeden yenisini kurabiliyor. Bundan dolayı da kasma meydana gelebiliyor.
Driver güncellemesi yaptıysan; temiz kurulum yapmanı öneririm. Hızlı kurulumda direkt eski sürücüleri silmeden yenisini kurabiliyor. Bundan dolayı da kasma meydana gelebiliyor.