lowkey99

Becerikli
Asagidaki gorseldeki sistemi kullanıyorum @ggbye @Ayhan Dönmez @SunseTTime @CRT_User hocalarim 14900K icin yapmam gereken fix ayarlari paylasir misiniz?

1770974098853.webp

CPU Cooler: NZXT Kraken Elite 360

Memory try it uzerinden degistirdim, diger turlu bulamadim ama 1:1'de boot yine etmedi. Belki CRT hoca geldiginde cozeriz, onun disinda 1:2 Gear2 de boot ediyor.

Eki Görüntüle 226856

Etmez, niye aldın? 2 kişi satın aldı söyledi. Sorun çözmedi, hadi aldın niye aynı anakartı satın aldın? Apex aldaydın bari o üründe 1:1 Gear 1 açılıyor demişlerdi. i7 14700K işlemciden daha iyi bir IMC olduğuna eminim. Boot ya olmuyor ya da üst seviye bir anakart gerek. Böyle bir dene bakalım sende değişen bir şey olacak mı? Bu arada online UPS aldım bugün test edeceğim. Sana uygun olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etmez, niye aldın? 2 kişi satın aldı söyledi. Sorun çözmedi, hadi aldın niye aynı anakartı satın aldın? Apex aldaydın bari o üründe 1:1 Gear 1 açılıyor demişlerdi. i7 14700K işlemciden daha iyi bir IMC olduğuna eminim. Boot ya olmuyor ya da üst seviye bir anakart gerek. Böyle bir dene bakalım sende değişen bir şey olacak mı? Bu arada online UPS aldım bugün test edeceğim. Sana uygun olabilir.
Hocam 2 kisinin satin aldigini bilmiyordum + en kotu iade ederim anakarti.

Hocam 2 kisinin satin aldigini bilmiyordum + en kotu iade ederim anakarti.

O işlemci için sorunlu da denildi. Birlik olmamız gerek, aynı ürünlerle sorun çözmek saçmalık. Zaten almanı istemezdik, alsaydın bile bu ürün Apex olurdu. Bu ürününde çok uçuk fiyatı var.

O işlemci için sorunlu da denildi. Birlik olmamız gerek, aynı ürünlerle sorun çözmek saçmalık. Zaten almanı istemezdik, alsaydın bile bu ürün Apex olurdu. Bu ürününde çok uçuk fiyatı var.

Haklisiniz hocam, Apex bilerek almadim. Dediginiz gibi fiyati ucuktu. Kafamda olan bunlarla test ederim, en son iade edip Apex gecerim diye dusundum muhtemelen de oyle yapacağım ama bu Intel'de 1:1 cok saçma, BIOS cok saçma ya.

Haklisiniz hocam, Apex bilerek almadim. Dediginiz gibi fiyati ucuktu. Kafamda olan bunlarla test ederim, en son iade edip Apex gecerim diye dusundum muhtemelen de oyle yapacağım ama bu Intel'de 1:1 cok saçma, BIOS cok saçma ya.
Evet öyle, biz işin içinden çıkamadık. Madem aldın kurdun, gir oyuna bakalım. Değişen hiç bir şey olmaması gerek. Daha kötü performans sağlaması gerek. Bakalım sen ne tercübe edineceksin.

Evet öyle, biz işin içinden çıkamadık. Madem aldın kurdun, gir oyuna bakalım. Değişen hiçbir şey olmaması gerek. Daha kötü performans sağlaması gerek. Bakalım sen ne tercübe edineceksin.

Simdi gireceğim video kayıt da alacağım. YT yuklerim, buraya atarim hocam. %1 vs gormus olursunuz.

Evet öyle, biz işin içinden çıkamadık. Madem aldın kurdun, gir oyuna bakalım. Değişen hiçbir şey olmaması gerek. Daha kötü performans sağlaması gerek. Bakalım sen ne tercübe edineceksin.

OCCT CPU için teste gir, ddğerleri at. UV yaptın mı?

Simdi gireceğim video Kayit'da alacağım YT yuklerim buraya atarim hocam %1 vs gormus olursunuz.

Onemli olan bu drop stutter o cozulurse tamamdir. Ondan sonra iade edip Apex satin alirim.

OCCT CPU için teste gir, ddğerleri at. UV yaptın mı?

Vallahi @CRT_User hocanin dediklerini yaptim, UV yok galiba. Onun disinda islemci isinmiyor su anda sizi etiketleyeyim oraya.

Simdi gireceğim video kayıt da alacağım. YT yuklerim, buraya atarim hocam. %1 vs gormus olursunuz.

Çözüm Intel değil, 3 kişi olarak hepimizin sorunu manyetik alan.

Çözüm Intel değil, 3 kişi olarak hepimizin sorunu manyetik alan.

Ben online UPS satın aldım. Test edeceğim bugün, çözüm getirir ise sana da önereceğim. Direkt hepsini iade edersin.

Gear 1 boot etmezse akşam iş çıkışı Gear 2 + CR1 deneriz, ilk dediğim ayarlarla E-Core ve HT kapalı şekilde oyunları test edin sorun devam ediyor mu bakın, RAM tuning işini şimdilik sona bırakalım, işlemci voltajını kontrol edin yüksekse söylediğim level ayarıyla düşürün çünkü daha düşük voltajla sistem daha sağlıklı çalışır, şu an XMP/iEXPO açık halde deneyebilirsiniz ve sadece CPU-Z indirip Core frekansları, ring ratio ve Memory sekmesindeki değerlerin tutup tutmadığını kontrol edelim.