Dongle kırık gelemez, her parça teker teker kalite kontrolden geçer, sağlam bir şekilde paketlenir. Her şeyin sağlam olup dongle'in kırık olması çölde göl aramak ile aynı şey. O biraz zor yani :)

Elbette şansınızı deneyebilirsiniz, dongle'i düzeltmeyi deneyin, en azından kapağını takın...

Dongle kırık gelemez, her parça teker teker kalite kontrolden geçer, sağlam bir şekilde paketlenir. Her şeyin sağlam olup dongle'in kırık olması, çölde göl aramak ile aynı şey. O ihtimali pek düşünmeyin yani :)
Hocam bu kadar kontrol arasında tuşlar çalışıyor mu diye bi kontrol edemediler mi? Zaten kutuya kırık konulmayacağını bende biliyorum. Kargo esnasında kırıldı manasında söyledim. Ki bu imkansız bir şey de değil geldiğinde zaten kutunun her yerinde ezikler, lekeler vardı ve kolun içine koyulduğu plastik kutu paramparçaydı neredeyse her yerinden yırtılmıştı. Yani bu dongle kırıldı çok inandırıcı bir şey değil ama aksini de kanıtlayabileceklerini düşünmüyorum.

Hocam bu kadar kontrol arasında tuşlar çalışıyor mu diye bi kontrol edemediler mi? Zaten kutuya kırık konulmayacağını bende biliyorum. Kargo esnasında kırıldı manasında söyledim. Ki bu imkansız bir şey de değil geldiğinde zaten kutunun her yerinde ezikler, lekeler vardı ve kolun içine koyulduğu plastik kutu paramparçaydı neredeyse her yerinden yırtılmıştı. Yani bu dongle kırıldı çok inandırıcı bir şey değil ama aksini de kanıtlayabileceklerini düşünmüyorum.
Dongle ne durumda şu an? Kapağını takmayı deneyin, yamukluğu fark edeceklerini pek sanmam.

Elbette şansınızı deneyebilirsiniz, dongle'i düzeltmeyi deneyin, en azından kapağını takın...
Kapakları birbirine taktım sadece dongleın direkt kendisine takılmıyordu dediğim gibi bükülmüştü. Hepten kırılmasın diye de çok kurcalamadım.

Dongle ne durumda şu an? Kapağını takmayı deneyin, yamukluğu fark edeceklerini pek sanmam.
Hocam çok da iyi bi durumda diyemem bi fotoğrafını atayım.

Kapakları birbirine taktım sadece dongleın direkt kendisine takılmıyordu dediğim gibi bükülmüştü. Hepten kırılmasın diye de çok kurcalamadım.

Hocam çok da iyi bi durumda diyemem bi fotoğrafını atayım.
Şu iki kapağı birbirine geri taktım ama dongleın kendisi fotodaki gibi duruyor hâlâ kutuda.

Hocam dongle'ı kırmasaydın sorun yoktu ama dongle kırıldığı için bence söylemen gerekiyor.
Hocam açık konuşursam işin ahlaki kısmı hiç umurumda değil benim için önemli olan iade olup olmaması.

Dosya Ekleri

• camphoto_579758561.webp
    camphoto_579758561.webp
    234,3 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Senin durumunda ürüne zarar verdiğin için yapmamalı ama yapacaktır muhtemelen. Sanmıyorum umursayacaklarını.

Hocam açık konuşursam işin ahlaki kısmı hiç umurumda değil. Benim için önemli olan iade olup olmaması.
Satın aldığım ürün geldiğinde defalarca kontrol etmemin sebebi olan müşteri tipi.