Detaylar
Kim cevapladı?Emre Human
Üstün
Söylerse muhtemelen iade kabul etmezler.Hocam dongle'ı kırmasaydın sorun yoktu ama dongle kırıldığı için bence söylemen gerekiyor.
Dongle kırık gelemez, her parça teker teker kalite kontrolden geçer, sağlam bir şekilde paketlenir. Her şeyin sağlam olup dongle'in kırık olması çölde göl aramak ile aynı şey. O biraz zor yani 
Elbette şansınızı deneyebilirsiniz, dongle'i düzeltmeyi deneyin, en azından kapağını takın...
Elbette şansınızı deneyebilirsiniz, dongle'i düzeltmeyi deneyin, en azından kapağını takın...
Hocam bu kadar kontrol arasında tuşlar çalışıyor mu diye bi kontrol edemediler mi? Zaten kutuya kırık konulmayacağını bende biliyorum. Kargo esnasında kırıldı manasında söyledim. Ki bu imkansız bir şey de değil geldiğinde zaten kutunun her yerinde ezikler, lekeler vardı ve kolun içine koyulduğu plastik kutu paramparçaydı neredeyse her yerinden yırtılmıştı. Yani bu dongle kırıldı çok inandırıcı bir şey değil ama aksini de kanıtlayabileceklerini düşünmüyorum.Dongle kırık gelemez, her parça teker teker kalite kontrolden geçer, sağlam bir şekilde paketlenir. Her şeyin sağlam olup dongle'in kırık olması, çölde göl aramak ile aynı şey. O ihtimali pek düşünmeyin yani![]()
Dongle ne durumda şu an? Kapağını takmayı deneyin, yamukluğu fark edeceklerini pek sanmam.Hocam bu kadar kontrol arasında tuşlar çalışıyor mu diye bi kontrol edemediler mi? Zaten kutuya kırık konulmayacağını bende biliyorum. Kargo esnasında kırıldı manasında söyledim. Ki bu imkansız bir şey de değil geldiğinde zaten kutunun her yerinde ezikler, lekeler vardı ve kolun içine koyulduğu plastik kutu paramparçaydı neredeyse her yerinden yırtılmıştı. Yani bu dongle kırıldı çok inandırıcı bir şey değil ama aksini de kanıtlayabileceklerini düşünmüyorum.
Kapakları birbirine taktım sadece dongleın direkt kendisine takılmıyordu dediğim gibi bükülmüştü. Hepten kırılmasın diye de çok kurcalamadım.Elbette şansınızı deneyebilirsiniz, dongle'i düzeltmeyi deneyin, en azından kapağını takın...
Hocam çok da iyi bi durumda diyemem bi fotoğrafını atayım.Dongle ne durumda şu an? Kapağını takmayı deneyin, yamukluğu fark edeceklerini pek sanmam.
Şu iki kapağı birbirine geri taktım ama dongleın kendisi fotodaki gibi duruyor hâlâ kutuda.Kapakları birbirine taktım sadece dongleın direkt kendisine takılmıyordu dediğim gibi bükülmüştü. Hepten kırılmasın diye de çok kurcalamadım.
Hocam çok da iyi bi durumda diyemem bi fotoğrafını atayım.
Hocam açık konuşursam işin ahlaki kısmı hiç umurumda değil benim için önemli olan iade olup olmaması.Hocam dongle'ı kırmasaydın sorun yoktu ama dongle kırıldığı için bence söylemen gerekiyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Gece
Üstün
Senin durumunda ürüne zarar verdiğin için yapmamalı ama yapacaktır muhtemelen. Sanmıyorum umursayacaklarını.
Satın aldığım ürün geldiğinde defalarca kontrol etmemin sebebi olan müşteri tipi.Hocam açık konuşursam işin ahlaki kısmı hiç umurumda değil. Benim için önemli olan iade olup olmaması.
Haklısınız hocam diyebileceğim bir şey yok.Satın aldığım ürün geldiğinde defalarca kontrol etmemin sebebi olan müşteri tipi.
Hocam açık konuşursam işin ahlaki kısmı hiç umurumda değil benim için önemli olan iade olup olmaması.
Sen direkt PCB yamultmuşsun. Ahlaki durumu düşünmüyorsan dongle yamuk olduğunuda belirtirseydiniz.
Vadbav
Başarılı
Kabul etmezler zaten baksana dongle içinden geçmiş orada inceleniyor. Muhtemelen bunun kırık olması tuşu da kullanıcı hatasına sokar.Sen direkt PCB yamultmuşsun. Ahlaki durumu düşünmüyorsan dongle yamuk olduğunuda belirtirseydiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: