s4met

Çalışkan
Geçenlerde Temu'dan Easysmx X15 aldım. Ürün bugün elime ulaştı. Başta üründe bir sorun fark etmedim ölü bölge testi vb. yapmıştım ama tuşları kontrol etmedim. Daha sonra bir daha bir test yaptım bu sefer tuşları da kontrol edeyim dedim. Ve fark ettim ki M1 tuşu çalışmıyor. Ürünü iade etmeye karar verdim. Sonrasında Dongle'ı PC'den çıkarırken biraz da salaklığıma denk geldi ve dongle kırıldı. Taktığımda çalışıyor ama dışdaki kapağı çıktı ve USB'nin giriş kısmı yamulmuş. O düzeltilirse kapaklar tekrar takılarak çalıştırılabilir ama ben uğraşmadım zaten iade edecektim şimdi düzeltmeye çalışırken hepten kır mıyım dedim. İade işlemlerini başlattım. Doğal olarak oraya Dongle'ı benim kırdığımı söylemedim geldiğinde kırıktı ve M1 tuşu çalışmıyor yazdım video ve fotoğraf attım kanıt olarak. Şimdi asıl soruyu soruyorum ben yarın iade süreci için kargoya vereceğim sizce iadem kabul olur mu? Yani hem kolda sorun var hem de benim hatam var sizce sonuç ne olur fikirlerinizi merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde Temu'dan easysmx X15 aldım. Ürün bugün elime ulaştı. Başta üründe bir sorun fark etmedim ölü bölge testi vb. yapmıştım ama tuşları kontrol etmedim. Daha sonra bir daha bir test yaptım bu sefer tuşları da kontrol edeyim dedim. Ve fark ettim ki M1 tuşu çalışmıyor. Ürünü iade etmeye karar verdim. Sonrasında Dongle'ı PC'den çıkarırken biraz da salaklığıma denk geldi ve dongle kırıldı. Taktığımda çalışıyor ama dışdaki kapağı çıktı ve USB'nin giriş kısmı yamulmuş. O düzeltilirse kapaklar tekrar takılarak çalıştırılabilir ama ben uğraşmadım zaten iade edecektim şimdi düzeltmeye çalışırken hepten kır mıyım dedim. İade işlemlerini başlattım. Doğal olarak oraya Dongle'ı benim kırdığımı söylemedim geldiğinde kırıktı ve M1 tuşu çalışmıyor yazdım video ve fotoğraf attım kanıt olarak. Şimdi asıl soruyu soruyorum ben yarın iade süreci için kargoya vereceğim sizce iadem kabul olur mu? Yani hem kolda sorun var hem de benim hatam var sizce sonuç ne olur fikirlerinizi merak ettim.

İnşallah kabul olmaz yaptığınız şey etik değil.

İadeniz kabul olur. Ancak yaptığınız şey etik değil. O ürün muhtemelen başka birisine satılacak tekrardan.
Hocam niye herkes aynısını diyor anlamadım napayım tuşu çalışmayan kol mu kullanayım? Ben de hatalıyım da sonuçta bozuk kol yollanmasa o dongle da kırılmayacaktı.

Dostum bozuk kol yollanmış sonuçta dediğim tuş çalışmıyor ve bunun benimle bi alakası yok ben ne yapabilirim. Benim hatam yok demiyorum ama ürün de kusursuz değil sonuçta.
Haram ve helali ayırt etmek lazım. Ne olduysa doğru şekilde anlatmak varken açıklamanız kendi yaptığınız seyide firmaya yıkma ile alakalı.

Haram ve helali ayırt etmek lazım. Ne olduysa doğru şekilde anlatmak varken açıklamanız kendi yaptığınız seyide firmaya yıkma ile alakalı.
Siz de haklısınız da gidip paranın yarısını verin mi diyeyim yarısı benim hatam yarısı sizin hatanız mı diyeyim temuya? Kırdığımı söylesem iade yapmazlar zaten.

Siz de haklısınız da gidip paranın yarısını verin mi diyeyim yarısı benim hatam yarısı sizin hatanız mı diyeyim Temu'ya? Kırdığımı söylesem iade yapmazlar zaten.

İçiniz rahatsa dilediğinizi yapabilirsiniz. Foruma konu açtığınız için fikrimi belirttim. Ne yaptığınız tabii ki de sizi bağlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam niye herkes aynısını diyor anlamadım napayım tuşu çalışmayan kol mu kullanayım? Ben de hatalıyım da sonuçta bozuk kol yollanmasa o dongle da kırılmayacaktı.
Hocam haklısınız kol bozuk lakin zaten yasal olarak o kolu iade etme hakkınız var ama sizin zarar verdiğiniz kısmı söylememeniz etik değil. Ben iade etmenizde bir sorun görmüyorum yoksa.