Hızlı iadeye gönderdim. Olmazsa 2. kez iadeye göndereceğim. Ürünün kusurlu olduğunu sürekli söyleyeceğim.

Hocam sorun Trendyoldaymış.

Annemin Trendyol iadesi ile benim iadem aynı anda yapılmış. Bu sebeple sistem farklı bir iade yapmış. Satıcıyı aradım konuştum. Epey bir panik birisiydi. Dedi ki; iade yerine aynı model ile değişim yaparım. Dedi. Bende kabul ettim.

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun, ve sorunun çözülmesine sevindim.

Sen RX 6600 XT'yi satın almadan önce burada konu açıp tavsiye almıştın diye hatırlıyorum. RX 6600 XT'yi satın aldıktan sonra da sorun yaşadığın bir çok konunu gördüm. Ezbere hatırlamıyorum ama mesela Witcher 3 ilgili vardı mesela. Keşke AMD yerine NVIDIA alsaydın.

Öncelikle geçmiş olsun, ve sorunun çözülmesine sevindim.

Sen RX 6600 XT'yi satın almadan önce burada konu açıp tavsiye almıştın diye hatırlıyorum. RX 6600 XT'yi satın aldıktan sonra da sorun yaşadığın bir çok konunu gördüm. Ezbere hatırlamıyorum ama mesela Witcher 3 ilgili vardı mesela. Keşke AMD yerine NVIDIA alsaydın.
Hocam Satıcı Trendyol'un direkt iade isteğimi reddettiği için iradenin olmayacağını ancak değişimin olabileceğini söyledi.

Hocam windowsta oyun testi yapacak mısınız? Yapacaksanız hangi oyunların testini yapacaksınız?
Hocam kart sorunlu çıktığı için tekrar test yapacağım. Oyunlar; Witcher 3, Cp77, CS2, Valorant, LOL.