@Geraltın kılıcı hocam siz windows kurulu iken her oyunda mı sıkıntı yaşıyordunuz yoksa belirli oyunlarda mı ?
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam bu arada satıcıya ekstra para vereceğimi söyleyip RTX 4060 alabilir miyim?
O sorunu RX 570 8 GB ekran kartımda da yaşadım. Sabahleyin Pro sürümünü kurup onda da deneyeceğim.
Sadece DX11 Witcher 3'te yaşadım.@Geraltın kılıcı hocam siz windows kurulu iken her oyunda mı sıkıntı yaşıyordunuz yoksa belirli oyunlarda mı ?
O sorunu RX 570 8 GB ekran kartımda da yaşadım. Sabahleyin Pro sürümünü kurup onda da deneyeceğim.
Keşke..Öncelikle geçmiş olsun, ve sorunun çözülmesine sevindim.
Sen RX 6600 XT'yi satın almadan önce burada konu açıp tavsiye almıştın diye hatırlıyorum. RX 6600 XT'yi satın aldıktan sonra da sorun yaşadığın bir çok konunu gördüm. Ezbere hatırlamıyorum ama mesela Witcher 3 ilgili vardı mesela. Keşke AMD yerine NVIDIA alsaydın.
Neden olmasın sorun bence.Hocam bu arada satıcıya ekstra para vereceğimi söyleyip RTX 4060 alabilir miyim?
Geraltın kılıcı
Üstün
Umarım vardır.
Hocam iade sebebinin yanlış girilmesinden kaynaklı Trendyol iadeyi reddettiyse eğer gidip değiştirip kabul edemezler mi?
Son düzenleme:
@Geraltın kılıcı hocam trendyoldan alışveriş yapmadığım için bilemiyorum, bu arada ekran kartınız hangi model Sapphire vs.
Birde Windows kullandığınızda orjinal mi kullanıyordunuz yoksa kopya mı ?
Birde Windows kullandığınızda orjinal mi kullanıyordunuz yoksa kopya mı ?
Geraltın kılıcı
Üstün
@Geraltın kılıcı hocam Trendyol'dan alışveriş yapmadığım için bilemiyorum, bu arada ekran kartınız hangi model Sapphire vs.
Bir de Windows kullandığınızda orijinal mi kullanıyordunuz yoksa kopya mı?
Kullandığım model; Sapphire Nitro+ RX 6600XT
Keysiz Windows 11'de denemiştim hocam. Şu anda alırsam 10'da test edeceğim.
Witcher 3 hariç oyun oynarken hiç stutter yediniz mi ?Kullandığım model; Sapphire Nitro+ RX 6600XT
Keysiz Windows 11'de denemiştim hocam. Şu anda alırsam 10'da test edeceğim.
Geraltın kılıcı
Üstün
Witcher 3 hariç oyun oynarken hiç stutter yediniz mi?
Hayır yemedim. Daha çok karıncalanma ve görsellerin yüklenmemesi gibi sorunlar yaşadım.
Hocam Slutter sorununu sadece DX11 Witcher'da yedim.