İBB’nin Beşiktaş’taki yeni sosyal tesisindeki fiyatlar

Fiyatlar uygun duruyor. Ya da fiyat algım kaybolduğundan ben yanlış görüyor olabilirim. Lakin o sosyal tesise hiç gitmedim. Bir ara gidip bakarım yemekleri nasıl diye.
Keçiören'e Turgut amca parklara böyle sosyal tesis benzeri bir şey yapmıştı. Seçimi kaybedince hepsi kapalı şu anda. En son gittiğim de hepsi kilitlenmiş halde duruyordu. Belki şimdi yeni gelen belediye bir şeyler yapmıştır.

İfadeler: 995
Çok uygun fiyatlar, daha önce yine İBB'nin açtığı tesislerden birinde yemek yeme şansım olmuştu, kalitesiz değillerdi gayet iyiydi yemekler.

Şunları görünce keşke Ekrem İmamoğlu'nu İzmir'e alabilsek diyorum. Twitter tayfayı çıldırtması da cabası
İzmirliler Starbucks'da, getirmekle uğraşamazlar Ayrıca İstanbul fiyatlarıyla ve bu tabloyla karşılaştırınca Urla gibi bir yerde bile zaten bu fiyatlara içiyorsun bunları.
Not: İzmir'de yaşıyorum ve ben de Starbucks'dayım.

Şirket sevdalısı bir hükümet anlayışı varken belediyenin böyle yerler açmasına karşıyım çünkü ülkedeki istikrarı bozabilir.

Ülke sosyalizm ile yönetilmiyorken siz sadece belediyeyle komünizmi getirmeye çalışırsanız bunun sonucu kötü olur.

Halkın adamı Ekrem İmamoğlu'nun takdire şayan hareketlerinin daha göstergesi bu Ekonomi'de böyle uygun fiyatlı yer zor bulunur. Halka hizmet budur işte!

İzmirliler Starbucks'da, getirmekle uğraşamazlar Ayrıca İstanbul fiyatlarıyla ve bu tabloyla karşılaştırınca Urla gibi bir yerde bile zaten bu fiyatlara içiyorsun bunları.
Hocam Urla'da yaşıyorum, buranın da semtine bağlı oldu artık maalesef. Çay-kahveden ziyade meyve-sebze bile daha pahalıya satılıyor bizde.

Hocam Urla'da yaşıyorum, buranın da semtine bağlı oldu artık maalesef. Çay-kahveden ziyade meyve-sebze bile daha pahalıya satılıyor bizde.
O zaman Torasan'dan selam. Tesadüfe bak. Bu arada merkezdeki manavlar bozuk çilek satıyor. Bamboo Migros daha iyi. Pü onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…