Makaleler
1
Listenin tamamını çekip aşağıya bıraktım. Bu zamanda böyle fiyatlar gerçekten çok güzel.

Screenshot_2024-05-05-21-29-12-232_com.twitter.android~2.webp
Screenshot_2024-05-05-21-29-18-058_com.twitter.android~2.webp

Fiyatlar uygun duruyor. Ya da fiyat algım kaybolduğundan ben yanlış görüyor olabilirim. Lakin o sosyal tesise hiç gitmedim. Bir ara gidip bakarım yemekleri nasıl diye.
Keçiören'e Turgut amca parklara böyle sosyal tesis benzeri bir şey yapmıştı. Seçimi kaybedince hepsi kapalı şu anda. En son gittiğim de hepsi kilitlenmiş halde duruyordu. Belki şimdi yeni gelen belediye bir şeyler yapmıştır.

Şunları görünce keşke Ekrem İmamoğlu'nu İzmir'e alabilsek diyorum. Twitter tayfayı çıldırtması da cabası 😁
İzmirliler Starbucks'da, getirmekle uğraşamazlar :) Ayrıca İstanbul fiyatlarıyla ve bu tabloyla karşılaştırınca Urla gibi bir yerde bile zaten bu fiyatlara içiyorsun bunları.
Not: İzmir'de yaşıyorum ve ben de Starbucks'dayım.

Halkın adamı Ekrem İmamoğlu'nun takdire şayan hareketlerinin daha göstergesi bu Ekonomi'de böyle uygun fiyatlı yer zor bulunur. Halka hizmet budur işte! :love:

İzmirliler Starbucks'da, getirmekle uğraşamazlar :) Ayrıca İstanbul fiyatlarıyla ve bu tabloyla karşılaştırınca Urla gibi bir yerde bile zaten bu fiyatlara içiyorsun bunları.
Hocam Urla'da yaşıyorum, buranın da semtine bağlı oldu artık maalesef. Çay-kahveden ziyade meyve-sebze bile daha pahalıya satılıyor bizde.