- Makaleler
- 1
Listenin tamamını çekip aşağıya bıraktım. Bu zamanda böyle fiyatlar gerçekten çok güzel.
Keçiören'e Turgut amca parklara böyle sosyal tesis benzeri bir şey yapmıştı. Seçimi kaybedince hepsi kapalı şu anda. En son gittiğim de hepsi kilitlenmiş halde duruyordu. Belki şimdi yeni gelen belediye bir şeyler yapmıştır.Fiyatlar uygun duruyor. Ya da fiyat algım kaybolduğundan ben yanlış görüyor olabilirim. Lakin o sosyal tesise hiç gitmedim. Bir ara gidip bakarım yemekleri nasıl diye.
İzmirliler Starbucks'da, getirmekle uğraşamazlarŞunları görünce keşke Ekrem İmamoğlu'nu İzmir'e alabilsek diyorum. Twitter tayfayı çıldırtması da cabası![]()
Hocam Urla'da yaşıyorum, buranın da semtine bağlı oldu artık maalesef. Çay-kahveden ziyade meyve-sebze bile daha pahalıya satılıyor bizde.İzmirliler Starbucks'da, getirmekle uğraşamazlarAyrıca İstanbul fiyatlarıyla ve bu tabloyla karşılaştırınca Urla gibi bir yerde bile zaten bu fiyatlara içiyorsun bunları.
O zaman Torasan'dan selam. Tesadüfe bak. Bu arada merkezdeki manavlar bozuk çilek satıyor. Bamboo Migros daha iyi. Pü onlara.Hocam Urla'da yaşıyorum, buranın da semtine bağlı oldu artık maalesef. Çay-kahveden ziyade meyve-sebze bile daha pahalıya satılıyor bizde.