DarkPassenger
Başarılı
İşte ben de dalga geçmenle alay ettim. Bunu anlayacak kadar vizyonun yok. Esas ben üzüldüm.
Liboş diyorsun da liberal olmadığımı 50 defa söyledim bu konuda. Az önce alay edişimi anlamayacak kadar dar bakış açısıyla dediklerimi anlaman da beklenemezdi zaten vergi hukuku veya gelir hukukundan vazgeçtim sen önce mizah anlayışını inşa et. Ha, dur insanlığın da zayıf çıktı, 1 kelimeden açık arayacak kadar düştün.![]()
Yazmışım zaten, niye etiketliyorsun baksana bildirimlere.@6434 Dediklerime cevap ver dediğin yöntemler nerede uygulanmış da başarılı olmuş? Sorudan kaçma. İnsanlara iftira atıyorsun.
Çok yakışıyorsunuz, bence yan yana gelin.@150 Arkadaş biraz çocukluğunda gıda enflasyonundan mustarip olmuş hocam, çok üzerine gelmeyin.
Ne güzel iftira atıyorsunuz öyle. Madem bizi avutacaksa solcu dedikleri Atatürk'ün de ekonomi konusunda liberal olduğunu söylemekten çekinmeyelim o zaman:
Ekleme yapayım: Ne de bilgin var.Sana benim diyecek ne daha sözüm var, ne de uğraşacak gücüm, ne de bilgim
Sen ilerleyen zamanlarda kamu zararlarının cezasını o tek derdi yemek yiyenlere kesildiğinde "Ya bizim liboş diye iftira attığımız adamlar haklıymış." diyeceksin, işte o zaman çok geç olacak. Daha iktisat biliminin en basit terimlerinden olan fiyat tabanını bilmezsin şimdi sana price surplus olayını mı anlatayım yoksa elasticity in economics metodunu mu? Size ne öğretsek boş çünkü daha 2 + 2 = 4 diyemeyecek kadar acizsiniz.belli ki yaşam koşullarının rahatlığı seni günümüz çağının en zehirli düşüncesi olan kalpsiz bir entele dönüştürmüş, tez vakitte İstanbul'a gel, yaşamını zor idare eden, tek derdi yemek yemek olan birinin yanına git de bahset bunlardan, bakalım onlar ne diyor bu duruma, gerçi o kendini entel ve aydın sanan zihninde ne hastalıklı şeyler dönüyordur kim bilir.![]()
Ciddi ciddi Atatürk'e de liberal dediyseniz bu iş bitmiştir bence. Liboş rüyalarını süsleyebilirsin bu şekilde. İyi gecelerNe güzel iftira atıyorsunuz öyle. Madem bizi avutacaksa solcu dedikleri Atatürk'ün de ekonomi konusunda liberal olduğunu söylemekten çekinmeyelim o zaman:
23-29 arası arası uygulanan ekonomik politikalar? "Muasır Medeniyet" dediği ülkelerin Liberal olması? Çok partili rejime geçmek istemesi? Liberal ekonomiyi benimseyen SCF kurdurması ve kardeşini buna üye etmesi?Ciddi ciddi Atatürk'e de liberal dediyseniz bu iş bitmiştir bence. Liboş rüyalarını süsleyebilirsin bu şekilde. İyi geceler![]()
Çok partili rejim istemek liberalizm ise şu an Rusya'da da liberalizm var.Çok partili rejime geçmek istemesi? Liberal ekonomiyi benimseyen scf kurdurması ve kardeşini buna üye etmesi?
Devlet teşviki liberalizm midir?
İş zaten siz kâr marjını olayını bilmediğinizi kanıtladığınız zaman bitmişti. %20 kâr marjı elde eden esnafa bile laf ediyorsunuz ki enflasyon arttıkça kâr marjı artar. Buyur bir ders daha.Ciddi ciddi Atatürk'e de liberal dediyseniz bu iş bitmiştir bence. Liboş rüyalarını süsleyebilirsin bu şekilde. İyi geceler![]()