İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dönen Suriyeli sayısını açıkladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 368
  • Etiketler Etiketler
    suriyeli yerli
Biliyorduk. İnsan açıklamaya utanmalı bence. Milyonlar var deniyor (ülkedeki mülteciler) sayılara bak!

Hepsini toplayıp öldürmeyeceksek eğer gelecek olan hiçbir iktidar veya muahalefet onları göndermez. Göndereceğiz diyen de yalan söyler. Kendi istekleri ile gitmedikleri sürece gitmezler. Ben yanı başımda bir terör olmasın, ülkemde de fazlalık olmasın istiyorum. Fazlalıkların gitmesini umut etmek neyi peynir ekmeklik? Bu agresifliğinizi bana veya benim gibilere değil de mevcut duruma sessiz kalan ve banazca oy atan kesime iletmeniz gerekiyor bence.

Anayasa ile istedikleri gibi oynayan bir hukumetimiz var çok şükür. Bu hukumete goz yuman ve iktidar olmak istemeyen de muhalefetler. O yüzden bu devran böyle döner gider. Tam olarak yapabileceğimiz ne var?

Rakamları biner biner yani 310bin falan şeklinde okudum ilk anda ve oha iyiymiş başlangıç için dedim, ama sonra dikkat edince bu ne la ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…