Siz kafayı peynir ekmekle mi yediniz? Almanya'ya giden Türkler 7/24 Almanya'ya bok atar ama TR'ye dönmez. M wörd'ler böyledir. Yediği kaba ***** ama ülkesine dönmez. Surilerin de döneceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Dönmeleri zaten planın parçası değil. Dönerlerse oy kaybeder iktidar.
Hepsini toplayıp öldürmeyeceksek eğer gelecek olan hiçbir iktidar veya muahalefet onları göndermez. Göndereceğiz diyen de yalan söyler. Kendi istekleri ile gitmedikleri sürece gitmezler. Ben yanı başımda bir terör olmasın, ülkemde de fazlalık olmasın istiyorum. Fazlalıkların gitmesini umut etmek neyi peynir ekmeklik? Bu agresifliğinizi bana veya benim gibilere değil de mevcut duruma sessiz kalan ve banazca oy atan kesime iletmeniz gerekiyor bence.

Anayasa ile istedikleri gibi oynayan bir hukumetimiz var çok şükür. Bu hukumete goz yuman ve iktidar olmak istemeyen de muhalefetler. O yüzden bu devran böyle döner gider. Tam olarak yapabileceğimiz ne var?

Ben pek şaşırmadım, zaten demiştim 1-2 seneye anca azalma görürüz diye ama bazıları şaşırmış. Eğer sayılar aynen bu şekilde giderse, 80 yıla Türkiye'de Suriyeli kalmaz arkadaşlar :D

Rakamları biner biner yani 310bin falan şeklinde okudum ilk anda ve oha iyiymiş başlangıç için dedim, ama sonra dikkat edince bu ne la ahahaha