Adam isterse tamamen paralı yapar. Bomboş dava.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
15 GB olmalı hatta. Standart kullanımda eğer bir iPad ya da MacBook sahibiysen 10'u çok rahat geçiyorsun zaten. İki cihazı olan birisi normal kullanabilmek için yine iCloud satın almak zorunda kalır.Sonunda. Acaba ne olacak Apple ne karar alacak, konuyu takipteyim. 5 GB 2024 için gerçeten ciddi manada yetersiz. En az 10 GB olmalı.
- Makaleler
- 1
Bu elma markasına da zırt pırt dava açar oldular.
İlk önce Type-C geldi, market harici uygulama yükleme geldi, sıra bulut depolamaya geldi, hayırlısı.
İlk önce Type-C geldi, market harici uygulama yükleme geldi, sıra bulut depolamaya geldi, hayırlısı.
Physic
Üstün
Apple'a yine bir dava açıldı. Dava açanların savunması ise ICloud'un ücretsiz verilen alanının sadece 5 GB olması. Bir iPhone/iPad’i yedekleyebilmek için sadece ICloud'u kullanabiliyorsunuz. Ancak 5 GB artık günümüz için çok yetersiz.
Eğer Windows kullanıyorsanız iTunes, Mac kullanıyorsanız ise iTunes/Finder yoluyla da cihazınızı yedekleyebiliyorsunuz ancak yine de googledrive, DropBox, OneDrive gibi bulut sistemlerine yedekleme yapılamıyor, bu da kullanıcıları zora sokuyor.
Davanın başında hagens berman hukuk bürosu yer alıyor. Apple'dan konu hakkında henüz bir açıklama yok, açıklama gelirse haberi düzenleyeceğim. Takipte kalın.
![]()
Apple’a iCloud Yüzünden Toplu Dava Açıldı
Apple, iCloud hizmetinde sunduğu limit ve rakiplerinin önünü kesme suçlamalarıyla dava edildi.www.webtekno.com
Aynı hamleyi Google'dan bekliyoruz. 15 GB 20 ya da 30 olmalı.
RoaringLion
Üstün
Benim Google bulut depolamamda neden 17 GB boş alan var acaba?
- Makaleler
- 43
Benim Google bulut depolamamda neden 17 GB boş alan var acaba?
Eki Görüntüle 24078
Eki Görüntüle 24079
Bende 15 GB yazıyor olması gerektiği gibi, hata olmalı.
RoaringLion
Üstün
Google, Androit'ten nefret ettiğimi anlamış olacak ki bana kıyak yapıyor.Bende 15 GB yazıyor olması gerektiği gibi, hata olmalı.
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı