Kaç senedir CİMER'e şu CC tayfayı şikayet etmekten yorulmuştum. Şükür dikkate almaya başladılar.
He bu arada Deha'nın artığı Efehan G. bu mesajı muhtemelen bir yerden illaki göreceksin, senin o kapanan dosyanı bir daha açtıracağım, o iCloud'unda yatan dosyalar önüne çıktığında Deha veya Devran abilerin koruyamayacak seni.

Paylaşıldığınına dair kaynak var mı?
Haskoloğlu paylaşmıştı sanırım.

Zorbalık yapan tiplerin muhtemelen hepsi genç insanlar zaten. Yani yasakları nasıl aşacaklarını biliyorlar. Sen A'yı kapa B'de toplanırlar veya A'ya ulaşmak için yol geliştirirler. Uygulama yasaklamanın hiçbir sorunu çözmediğini görmek çok mu zor? Suçlu ceza almayacağına inanarak ve hatta bilerek suç işliyor. Önce bu özgüvenin sebebine odaklanmak gerek.

Adam bizim panelden her şeyi bulup atmıştı ölülerine dâhil sövmüştüm. Sonra CİMER'e şikayet ettim onlar bile takmamıştı.

Bu arada bugün sağlık bakanlığının verileri tekrardan çalınmış.

Kaç senedir CİMER'e şu CC tayfayı şikayet etmekten yorulmuştum. Şükür dikkate almaya başladılar.
He bu arada Deha'nın artığı efehan g. Bu mesajı muhtemelen bir yerden illaki göreceksin, senin o kapanan dosyanı bir daha açtıracağım, o ICloud'unda yatan dosyalar önüne çıktığında deha veya devran abilerin koruyamayacak seni.

Haskoloğlu paylaşmıştı sanırım.

Olay nedir hocam?

Kapatılması hiçbir işe yaramıyor, başka platformlara geçerler ki çoktan geçilmiş bile duyduğuma göre. Discord'un kapatılması tamamen saçmalık... Evet, uygulamada çok fazla sıkıntılı olay yaşanıyor ama uygulamayı amacına göre kullanan pek çok kişi var. Sadece sıkı takip yapsalar durum çözülebilir bence.

Discord platformundaki "901" adlı suç örgütünden dolayı çıkan son haberler Discord'un kapatılacağına dair çok haber çıkmaya başladı. Hatırladığım kadarıyla bir kadın cinayeti sonrası olaylar çıkmıştı.

Ek olarak diğer bir iddiamız, dün gece Discord'da yaşanan server sorunlarının sebebi bütün Discord kanallarının araştırıldığına dair bir iddia, doğru mu bilmiyorum.

Eskiden beraber oturup sohbet ettiğimiz oyunlar girdiğimiz arkadaşımın suç örgütüne düştüğünü birkaç gün önce fark etmiştim, ülkemiz ne hale geliyor sonumuz ne olacak hiç belli değil.

Konutu tartışmaya sunuyorum.
Discord artık eskisi gibi değil, durmadan veri veriyor. Kapatacaklarını sanmıyorum. Kapansa bile DC'den Türkiye temsilcisi talep ederler, DC'de yapar.