Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Adım adım anlatıyorum:
  1. Buradaki linkten Idle Master'ı indir.
  2. İnen ''.zip'' uzantılı dosyayı ''tümünü ayıkla'' diyerek klasöre çıkart. WinRAR yüklüyse ''klasöre çıkart'' de.
  3. Klasöre çıkarttıktan sonra oluşan klasörün içine gir ve ''Idle Master Extended'' isimli uygulamayı çalıştır.
  4. Google'dan Steam hesabına giriş yap, ardından boş bir alana sağ tıklayıp ''incele'' de.
  5. Daha sonra görselde işaretlediğim yolu takip et:
Adsız.webp

• Daha sonra sol taraftan ''Cookies'' sekmesine tıkla ve Steam'i seç.
  • Son olarak da açılan bölümde ''sessionid'' ve ''steamloginsecure'' isimli bölümleri kopyalayıp Idle Master'a gir.
Adım adım anlatıyorum:
  2. İnen ''.zip'' uzantılı dosyayı ''tümünü ayıkla'' diyerek klasöre çıkart. WinRAR yüklüyse ''klasöre çıkart'' de.
  3. Klasöre çıkarttıktan sonra oluşan klasörün içine gir ve ''Idle Master Extended'' isimli uygulamayı çalıştır.
  4. Google'dan Steam hesabına giriş yap, ardından boş bir alana sağ tıklayıp ''incele'' de.
Adsız.webp

• Daha sonra sol taraftan ''Cookies'' sekmesine tıkla ve Steam'i seç.
  • Son olarak da açılan bölümde ''sessionid'' ve ''steamloginsecure'' isimli bölümleri kopyalayıp Idle Master'a gir.

Çözüm
Adım adım anlatıyorum:
  2. İnen ''.ZIP'' uzantılı dosyayı ''tümünü ayıkla'' diyerek klasöre çıkart. WinRAR yüklüyse ''klasöre çıkart''de.
  3. Klasöre çıkarttıktan sonra oluşan klasörün içine gir ve ''Idle Master extended'' isimli uygulamayı çalıştır.
  4. Google'dan Steam hesabına giriş yap, ardından boş bir alana sağ tıklayıp ''incele''de.
Eki Görüntüle 74565
  • Daha sonra sol taraftan ''cookies'' sekmesine tıkla ve Steam'i seç.

Sağ olun hocam bu arada Goat Simulator'de kart var mı?

Adım adım anlatıyorum:
  2. İnen ''.ZIP'' uzantılı dosyayı ''tümünü ayıkla'' diyerek klasöre çıkart. WinRAR yüklüyse ''klasöre çıkart''de.
  3. Klasöre çıkarttıktan sonra oluşan klasörün içine gir ve ''Idle Master extended'' isimli uygulamayı çalıştır.
  4. Google'dan Steam hesabına giriş yap, ardından boş bir alana sağ tıklayıp ''incele''de.
Eki Görüntüle 74565
  • Daha sonra sol taraftan ''cookies'' sekmesine tıkla ve Steam'i seç.

Ekran Görüntüsü (38).webp

Klasöre girdim ama uyg. Yok.

Uygulama var, mavi ile seçtiğinin bir üstünde...

Hangi oyunda kart olduğunu profilinden rozetler kısmına girerek öğrenebilirsin. Kaç kart hakkın kaldığı orada yazıyor.

Sağ ol iki saattir arıyorum xd.

Ekran Görüntüsü (39).webp
Bu çıkıyor.
Uygulama var, mavi ile seçtiğinin bir üstünde...

Hangi oyunda kart olduğunu profilinden rozetler kısmına girerek öğrenebilirsin. Kaç kart hakkın kaldığı orada yazıyor.

Sağ olun hocam bu arada Goat Simulator'de kart var mı?
Oyunun Steam profiline girince görünür hocam. Ama bence Goat Simulator'le falan uğraşmayın. Zup! serisine bakın. Steam dolara geçmeden önce, 1 TL'ye aldığım Zup! oyunundan 30 TL'lik kart düşürmüştüm. Daha fazlası için şu konuyu inceleyebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/steam-koleksiyon-karti-kar-ettiren-oyunlar.1239939/