Mert Hoca'nın 2025, 70 günde TYT matematik kampına başlayacağım. Ders anlatım kitabını buldum fakat soru bankası yok 2025'in. İşler Kitapevine soracağım fakat bulamazsam 2026 soru bankasını kullanmamda herhangi bir sorun olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Mert Hoca'nın 2025, 70 günde TYT matematik kampına başlayacağım. Ders anlatım kitabını buldum fakat soru bankası yok 2025'in. İşler kitapevine soracağım fakat bulamazsam 2026 soru bankasını kullanmamda herhangi bir sorun olur mu?
2025 sınavına giren biri olarak bütün derslerin en yeni basımlarını kullanmanızı öneririm. Önceki sene ve bu seneden itibaren ÖSYM kendini değiştirdiğini bir kez daha kanıtladı. Yayınlar da buna ayak uyduruyor.
2025 sınavına giren biri olarak bütün derslerin en yeni basımlarını kullanmanızı öneririm. Önceki sene ve bu seneden itibaren ÖSYM kendini değiştirdiğini bir kez daha kanıtladı. Yayınlar da buna ayak uyduruyor.
Geçen senenin kampını kullanıp bu senenin kitabını alayım o zaman. Çünkü kampı geç başlatıyorlar, zaten ders anlatımı hep AYNI2026 testiyle de devam ederim.
Winner
Üstün
Mert Hoca kampları yenilemeyecek bu yıl. Geometri kampını yenileyecek sadece.Mert Hoca'nın 2025, 70 günde TYT matematik kampına başlayacağım. Ders anlatım kitabını buldum fakat soru bankası yok 2025'in. İşler Kitapevine soracağım fakat bulamazsam 2026 soru bankasını kullanmamda herhangi bir sorun olur mu?
Yani dediğim şekilde yapmamda bir problem yok değil mi?Mert Hoca kampları yenilemeyecek bu yıl. Geometri kampını yenileyecek sadece.
Winner
Üstün
Hayır yok.Yani dediğim şekilde yapmamda bir problem yok değil mi?