İkinci el ASUS ROG Ally alınır mı?

darkweb

Becerikli
Merhaba, ikinci el bir ASUS ROG Ally buldum. Cihaz, Vatan Bilgisayar'dan Aralık 2024'te alınmış. Sahibi çocuklarına aldığını ancak kullanamadıkları için satmak istediğini belirtmiş ve faturasını, görsellerini de gönderdi. Fiyat 19.600 TL, kendisiyle 18.500 TL'ye anlaştım, elden teslim alacağım. Belki 18.000 TL'ye düşebilir. Sizce fiyat nasıl? Kendisi cihazı alırken 18.300 TL vermiş. Alırken nelere bakmalıyım? Performansını nasıl test edebilirim? Joystick'leri hakkında da fikirlerinizi bekliyorum. Cihaz Z1 Extreme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Deck OLED daha optimize calisiyor. Sarji da daha uzun gidiyor. Ekrani da daha iyi.

Konsolu deneyimleyin Z1 biraz Deck'e göre farklı. Mevcut güçlü bir Steam kütüphanesine sahipseniz Deck OLED öneririm hem üçüncü parti uygulamalara çok ihtiyacınız olmuyor direkt konsol arayüzü ve optimize. Z1 Extreme deneyimlemek isterseniz alın kullanın memnun kalmazsanız sizde aldığınız fiyata büyük ihtimalle satarsınız. Pil ve oyun içindeki performanslarını karşılaştırırsınız. Deforme veya hoparlöründe sorun var mi onları falan test edin birer çay ısmarla arkadaşa o sırada sende cihazı incelersin.

Konsolu deneyimleyin Z1 biraz Deck'e göre farklı. Mevcut güçlü bir Steam kütüphanesine sahipseniz deck OLED öneririm hem üçüncü parti uygulamalara çok ihtiyacınız olmuyor direkt konsol arayüzü ve optimize. Z1 Extreme deneyimlemek isterseniz alın kullanın memnun kalmazsanız sizde aldığınız fiyata büyük ihtimalle satarsınız. Pil ve oyun içindeki performanslarını karşılaştırırsınız. Deforme veya hoparlöründe sorun var mi onları falan test edin birer çay ısmarla arkadaşa o sırada sende cihazı incelersin.

Bilmiyorum bu fiyata mantıklı mı? Sıfır Xbox Series X alsam dahahmı iyi ne ileride Xbox el konsoluda çıkarıcakmış.

Bilmiyorum bu fiyata mantıklı mı? Sıfır Xbox Series X alsam dahahmı iyi ne ileride Xbox el konsoluda çıkarıcakmış.
Series X veya PS 5'e de ikinci el bakabilirsiniz bu arada. Series X'in Game Pass olayı çok iyi ama PS 5'in özel oyunları da var aboneliği zam aldı sanırım ama konsol almak daha mantıklı el konsoluna ihtiyaç yoksa. El konsolu olarak Nintendo Switch bakabilirsiniz. Deck veya Z1 Extreme gibi cihazların çoğunu PC veya Konsolda daha iyi ayarlarda sorunsuz zaten oynanıyor.

Series X veya PS 5'e de ikinci el bakabilirsiniz bu arada. Series X'in Game Pass olayı çok iyi ama PS 5'in özel oyunları da var aboneliği zam aldı sanırım ama konsol almak daha mantıklı el konsoluna ihtiyaç yoksa. El konsolu olarak Nintendo Switch bakabilirsiniz. Deck veya Z1 Extreme gibi cihazların çoğunu PC veya konsolda daha iyi ayarlarda sorunsuz zaten oynanıyor.

PS 5 kütüphanesi Steam de var. Kendime alacağım ilk konsol olacak bu yüzden sıfır düşündüm.

Geri
Yukarı Alt