Her yerde DLSS yok hocam. Saf güç gereken yerlerde böyle kalırsınız siz.
Fiyatların düşeceğini nereden biliyorsun? Dın zamanlarda daha da arttı fiyatlar. Koca forumda 5050’yi reddeden tek sensin.

Sağ olun hocam. Üstteki arkadaş kesin olarak reddedince kararsız kaldım.
Üstteki arkadaşa takılmayın siz. 5050 kötü kart olsa zaten forumda kimse önermez.

Fiyatların düşeceğini nereden biliyorsun? Dın zamanlarda daha da arttı fiyatlar. Koca forumda 5050'yi reddeden tek sensin.

Üstteki arkadaşa takılmayın siz. 5050 kötü kart olsa zaten forumda kimse önermez.

5050 cihaz kullandınız mı ben kullandım SolidWorks de bile kasan bir GPU.

Gidin bakın testlerde.

Bir de emote atmak yerine cevap yazarsanız daha makul olur.

52K ya geçen sıfır 5060 laptop verildi 1,2 gün önce.

de emote atmak yerine cevap yazarsanız daha makul olur.
Bu iki oyunda, ne zaman CPU’nun çok daha fazla kullanıldığını öğreneceksiniz?

5050 cihaz kullandınız mı ben kullandım SolidWorks de bile kasan bir GPU.
Fazlasıyla kullandım. Ayrıca anlattığınız kadar berbat olsa, sosyalde kimse önermez değil mi?

52K ya geçen sıfır 5060 laptop verildi 1,2 gün önce.
Biri 45k, diğeri 52k :facepalm:

CPU daha fazla kullanılıyor diye GPU'yu önemsiz mi yapar? Girin, önce bir render alın, bir video kurgulayın, nasıl fark oluyor görün. 5050 ile 5060 arasında aradaki farka kesinlikle değer.

Herkesin öneriyor olması beni ilgilendirmez; ben iki cihazı da kullandım. İşte oyunda renderda 5050'nin çok kötü olduğu gerçeğini değiştirmez herkesin önermesi.

5050 ile 5060 arasında aradaki farka kesinlikle değer.
Neden anlamamak için çabalıyorsun? Bütçeyi bu kadar esnetebileceği ne malum? Bütçe esnetebilecekse zaten 5060 önermeyi bende isterim. Ama 45k’ya alabilecek en iyisi 5050. Aradaki farkları bizde biliyoruz herhalde.

Neden anlamamak için çabalıyorsun? Bütçeyi bu kadar esnetebileceği ne malum? Bütçe esnetebilecekse zaten 5060 önermeyi bende isterim. Ama 45K'ye alabilecek en iyisi 5050. aradaki farkları bizde biliyoruz herhalde.

Siz anlamıyorsunuz, 46, 47K'ye bile 5060 laptop bulunur. Önceki mesajda demişim ki sıfır 5060 52K'ye verildi. Lenovo LOQ ikinci el fiyatını demedim, sıfır fiyatını dedim. Nereden anladıysan 52K nerede, 45k nerede diyorsun? İkinci elde üste 1, 2K belki düzgün pazarlık ile hiç çıkılmadan araştırılarak 45K'ye bile bulunur.

Siz anlamıyorsunuz, 46, 47K'ye bile 5060 laptop bulunur. Önceki mesajda demişim ki sıfır 5060 52K'ye verildi. Lenovo LOQ ikinci el fiyatını demedim, sıfır fiyatını dedim. Nereden anladıysan 52K nerede, 45k nerede diyorsun? İkinci elde üste 1, 2K belki düzgün pazarlık ile hiç çıkılmadan araştırılarak 45K'ye bile bulunur.
Madem bulunabiliyor. Neden atmıyorsunuz? Ayrıca sıfır LOQ modellerin Essential olduğunu biliyorsunuzdur umarım.